I.V.
Naprostá spokojenost s lékařem , chodíme celou rodinou už další dobu.Vždy skvělý přístup,sestřička tak lékař naprostá spokojenost
Eva Hlavatá
Naprostá profesionalita při každém zákroku, ale i lidský přístup, navrhne možnosti,vysvětlí klady/zápory dané varianty. Dosud jsem se nesetkala s takto vstřícným přístupem lékaře k pacientovi. Navíc moderně vybavené pracoviště, čekací doby v normě.
Petr Dobroucky
Presne jak pisi ostatni. Pan doktor Ciryk je uzasny lekar. Klid a profesionalita pana doktora je nakazliva. Presto ze extrakce zubu byla trochu komplikovana, procedura probehla bez jakekoliv psychicke ujmy :)
Rekonvalescence naprosto bezproblemova, prasky na bolest jsem nemusel vzit ani jednou a po par dnech bylo po discomfortu.
Hana Š.
Vynikající lékař i sestřička! Úžasně sehraní, vše vysvětlí , empatičtí! V ordinaci skvělé vybavení, ale i skvělá atmosféra. Extrakce tří stoliček v naprosté pohodě
Vladimír Novotný
Profesionální přístup mladého, leč zkušeného lékaře v oblasti stomatochirurgie, výborně vybavená ordinace nejnovější zobrazovací technikou. Ve výsledku perfektní zákrok extrakce rozlomeného kořene s účinnou anestezí. Dr.Ciryk spolu se svou instrumentářkou představují výborný tým s empatickým přístupem k pacientovi.
Dana Š.
Byla jsem na extrakci horní pětky, pod níž byl váček. Výkon prováděl MDDr. Jurij Ciryk. Naprosto úžasný mladý lékař, vše předem s pacientem probere, vysvětli. Je velmi šetrný, empatický a komunikativní. Vpich umrtvovací injekce jsem vůbec necítila, ač mě předem upozornil, že ta druhá do horního patra bude asi trochu tlačit a štípat. Ale nic. Má zlaté ruce. Samotný zákrok byl dílem několika minut. Stejně tak šití rány. Sestra rovněž skvělá. Oba na mě stále mluvili a uklidňovali mě. Celý zákrok zcela bezbolestný.
Jana
Perfektní přístup, vstřícnost a profesionalita. Stále na mě se sestřičkou mluvili a uklidňovali. 8 dolní za 5 minut hotovo i se šitím. Jinam už nejdu.
Jiří Č.
Dnes jsem absolvoval extrakci osmičky a zbytků šestky. Pan doktor mi před zákrokem vše vysvětlil a ač jsem čekal, že to bude na 2 návštěvy, zmákl obě extrakce naráz a bez sebemenších problémů. Mohu jen vřele doporučit pana doktora.
HR
Měla jsem komplikovaný zákrok podle třech lékařů, že bude zapotřebí mi 8 rozdrtit, a pak až po kouskách vyndat. Doporučení znělo, ať 8 zůstane v ústech co nejdéle, až opravdu začne dělat problém, půjde ven. Bála jsem se! Jednalo se o dolní 8, kořeny měla "nakřivo, naležato" (né standardně jako u ostatních zubů). Pan doktor Dr. Yuriy Tsiryk mi vysvětlil postup, šly na mě mrákoty...
Poradil si s tím velmi rychle, bezbolestně! Asi po 20 minutách mi povídá, hotovo, zub je kompletně venku, ještě zašijeme :-).
Doporučení mé zní, opravdu se není čeho bát. Pochopila jsem, že trhání osmičky má v "malíčku" :-)
Lucie
Skvely zubar, profesionalni a citlivy. Nejprve jsem absolvovala extrakci horni i dolni 8micky na leve strane a po velmi pozitivni zkusenosti jsem se objednala i na extrakci obou 8micek na prave strane. Pan doktor i sestricka byli vzdy velmi vstricni, behem zakroku vas uklidni a stale se ptaji, zda vas neco neboli. Doporucuji vsem!
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze