Zobrazit ostatní profily alergologů v okolíCeník
V. S.
Bohužel, mám opakované problémy s infekcemi plic a teplotami. Pan doktor naprostý nezájem. Vůbec mě nevyslechl. Sršela z něho arogance a zlehčoval můj zdravotní stav. V ordinaci jsem byla 2 minuty při první návštěvě, udělal základní odběry, nasadil 1x Imunor a pozval mě za rok. Katastrofa. Ale věřím, že když chce, tak umí pomoci.
Jana
Z pana doktora nemám příliš dobrý pocit, vadí mi, že při každé návštěvě nutí k nákupu (či aspoň doporučuje) předražené prepararáty na podporu imunity, podle mého příliš využívá toho, že je člověk v nouzi. A když pak léky na pojišťovnu nezabírají, svede to na nedostatek podpůrné léčby.
Suli
Ochotný k diskuzi, v případě léčby jiným odborníkem (v mém případě) konzultoval léčbu, aby byla léčba co nejefektivnější. Po prvních prudkých asmatických reakcích v průběhu let se situace nejen stabilizovala, ale nakonec můžu být zcela bez léků (samozřejmě pohotovostní mám vždy). Nedám na něj dopustit.
ferda
Profesionál s lidským přístupem.Jsem s jeho léčením velice spokojen!
Alena
Velmi dobrý lékař.Léčím se u MUDr.Jurečky již několi let a jsem moc spokojená.Klidný, ochotný a hlavně odborník. Sestra Ludmila skvělá.
NEJLEPŠÍ!!! Myslím, že víc slov není třeba! Úžasný Pan doktor!:-)
U pana doktora se vždy cítím jako vážený pacient, je neuvěřitelně trpělivý a milý a ochoten zodpovědět všech mých 100 dotazů, které pravidelně mám :O)
Skvělý sympatický doktor, který umí pomoci. Opravdu všem doporučuji - opravdu Vám pomůže.
Opravdu skvělý lékař! Škoda, že takových není více. Opravdu doporučuji všem!!!
Leeen
Strašně mi pomohl s mými potíži s imunitou když už si semnou nikdo nevěděl rady. Vřele doporučuji :)