Juraj Kováč

Poliklinika Otrokovice
Tř. Osvobození 1388, Otrokovice

Přiblížit mapu

Umístění: Poliklinika Otrokovice

Doktor Kováč je skvělý lékař, profesionál. Chodíme k němu celá rodina a nás 4letý syn se nebojí a chodí tam rád. Zuby, které mi předchozí lékařka opravila vždy jen na chvíli mi po zásahu doktora Kováče drží a slouží výborně. Za nás 1*

Umístění: Poliklinika Otrokovice

Mohu jen doporučit ???? Vždy jsem měla otřesné zubaře a měla strach. Ale po tom co jsem přešla k němu se nebojím. Zuby co mi chtěla má předchozí zubařka vyrvat mi zachránil. Je velmi profesionální???? Takže za mě pan Zubař

Od pana doktora jsem odešla, naštěstí. V únoru me poslal domu s Tim ze mam zuby uz spravene a vse je okej. O tři měsíce později jsem přešla k novému zubaři a ten mi všechny plomby musel predelavat a jen kroutil hlavou jak mi zuby mohl někdo takto ošetřit. I přístup pana zubare je velmi neprofesionální, neřekne nic a už máte vrtačku v puse, az začne skoro vrtat tak se teprve ptá kdo mu to sedi na křesle. Nikdy vic zde.

Z

Pan doktor je vždycky příjemný , ochotný a od té doby co chodím k němu , tak se nebojím zubařů . Nic u něho nebolí , když je potřeba , tak dá injekci .Jsem u něho spokojená.

Dobry doktor se spoustou zkusenosti.

Dneska jsem byla po dlouhé době u zubaře a musím moc pochválit. Poprosila jsem o injekci (vůbec to nešlo cítit, myslím si, že odběr krve bolí více), po které jsem vážně nic necítila. Pan zubař byl velmi milý a příjemný. Musím říct, že poprvé můžu věřit zubařům :) a myslím si, že se nemusím do příští návštěvy čeho bát :o)

Pan doktor je vždy milý, příjemný.. Dokáže z nepříjemného udělat příjemné.. Našel mi kazy, které byly celkem velké i na zubech, na kterých je moje zubní lékařka neviděla a to po měsíci co jsem jí navštívila.. Skvělý lékař, mohu jen doporučit

Já jsem k panu doktorovi chodila něco přes rok. Je sice pravda, že je milý, ale to je asi tak všechno. Při vyšetření jsem z jeho rukou (i přes rukavice) cítila kouř. Když mi vypadla plomba ze zubu, tak mi zbytky plomby ani nevyvrtal, ani nijak nevyčistil a hned mi tam dával novou plombu, která mi samozřejmě po týdny znovu vypadla. A když jsem měla kaz v osmičce, tak mi řekl, že to nemá cenu vrtat, že se to vytrhne!

velmi milý a příjemný pan doktor a jsem s ním maximálně spokojený, jen více takových

T

Vynikající lékař, vždy v dobré náladě,výborná péče,prostředí velmi pozitivní,chodí k němu celá naše rodina a je vidět,že je oblíbený,protože objednání k němu trvá měsíc i víc,ale v tomto případě se vyplatí si počkat. Všem vřele doporučuji!!!