Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
NK
Naprosto příšerný přístup. Jakmile pan doktor neví, jak léčit ránu, pacient ho nezajímá. Babičce řekli se sestrou na hnusno do tváře, že neví co s tím, léčit nebudou, že jí buď uříznou nohy nebo umře na sepsi. Teď ji posílají podruhé do jiné nemocnice, z které ji znovu pošlou do města kde bydlí a tady ji jen dají antibiotika.
Michalka Jaklová
Přestoupila jsem k p. doktorovi od jiného a jsem spokojené. jemné oštření dětí a bez většího pláče a vždy přístup příjemný a ruce doktora zlaté. Mohu doporučit.
mil
Výborný lékař s přívětivým přístupem k lidem, vše pacientovi vysvětlí. Byla jsem u něj několikrát, vždy jsem byla spokojena, i když se jednalo o bolestivý zákrok svým přístupem dokázal uklidnit. Mám k němu velkou důvěru.
Bláha
celoživotní spokojenost!
Vojtová Theresa a dvojčata
Není lepšího lékaře, než našeho dědy doktora. Mám dva autisty a u dědy doktora jsou často. Dnes zrovna likvidovat drobnou operací nějaký defekt kůže. Kupodivu bravurní přístup celého týmu docílil toho, že kluk plakal pouze u injekce. Po zákroku dostal bonbon a autíčko a je v pohodě. Moc tomuto lékaři děkuji za jeho profi přístup k dětem i dospělým. Mě osobně velmi pomohl. Přesně zjistil diagnozu, když jsem po porodu dvojčat zjistila, že nemůžu chodit. Bolesti jako blázen. Stačila delší injekční terapie u tohoto lékaře a jsem top fit. Opravdu neznám lepšího lékaře a i systém "odbavování" pacientů mají zmáknuto na super úrovni.
Pida J.S.
Skvělý diagnostik,naprosto erudovaný odborník.Vždy správně zhodnotí subjektivní potíže pacienta a nastaví nejoptimalnější léčbu.Mám s ním jen ty nejlepší zkušenosti,ať s komplikovanými zlomeninami,naraženinami(po autonehodě), tak i s operací kýly.Sestřičky jsou také odbornice na svém místě.Celý kolektiv je trochu svéráznější,ale proč ne s takovou mnohaletou praxí a léčebnými výsledky.
Nejlepší diagnostik.
Skvělej doktor,až na sestry...
Nejlepší.
Lidský i odborný přístup už u nás málo vídatelný.