Zobrazit ostatní profily logopedů v okolíCeník
Vstřícnost a odborná péče
S tříletým synem jsme navštívili několik logopedií,protože jsme hledali vhodného odborníka pro jeho poruchu - dysfázii, neboli laicky řečeno velmi opožděný vývoj řeči. Jenom paní Exnerová s ním dokázala navázat takový kontakt, aby byl ochotný spolupracovat, což je u takto malého dítěte velmi důležité a ne každý logoped si s tím poradí. Jsem s jejím přístupem a výsledkem práce velmi spokojená, syn dělá v rámci své diagnozy po skoro roční péči slušné pokroky. K paní Exnerové teď vodím i dceru, protože půlroční péče logopedie v našem bydlišti byla naprosto bez výsledku. Dceři je 6 a chodí na logopedii velmi ráda, nemá tak výrazný problém jako syn, ale práce je na ní také dost a jsem ráda, že jsme našli toho správného člověka. Považuji paní Exnerovou za kvalitního odborníka, který rozumí své práci a je velmi citlivá při komunikaci s malými dětmi, po předchozí negativní zkušenosti na třech jiných místech to byla velká úleva najít někoho, kdo mým dětem pomůže:-)
Jana
Tak to já i moje dcera jsme spokojeny velice.
Dituš
Paní logopedka není zlá nebo nepříjemná, ale připadala jsem si u ní jako u kamarádky - ne jako u profesionálky, která dokáže pomoci. Nedokázala povzbudit, necítila jsem z ní tolik potřebný nadhled.
Logopedové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Logopedové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze