Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíCeník
Jan Steiner
Jmenuji se Jan Steiner.
Trpím epilepsii a dlouho jsem nemohl najít cestu jak správně žít. Před několika lety se mně pani doktorka ujala.
Od té doby se můj život radikálně změnil k lepšímu. K tomu negativnímu názoru mohu říci jen to, že jsou placení lidé, kteří poškozují na přání konkurenční firmy nebo v tomto případě lékaře. Paní doktorka je výjmečný člověk
který oplývá neuvěřitelnou empatii a nikomu nikdy nezavře dveře. Kolikrát dochází do práce se zdravotními problémy a to vše jen pro pacienty a dobro společnosti. Přepadl mně údiv a vstek při čtení názoru o odebrání licence. Za paní doktorkou plně stojím a jsem připraven ji poskytnout i právní pomoc. Dlužim ji za život.
Lékařka léčila mého manžela,skoro pět let mu předepisovala benzodiazepami. Mimo jiné i Tramal, který vůbec nespadá pod psychiatrii,ale je to silný lék na bolesti. Můj muž je teď těžce závislý na lécích, má abstinenční příznaky,potí se,klepe se, je agresivní atd.Mimo jiné u něj kvůli lékům,které mu předepisovala hrozí epileptické záchvaty, a TO JEN DÍKY paní DOKTORCE!!!! Vzala bych jí licenci.
Děkuji za záchranu života. Alena Effenbergerová
Procházka Řehoř
Výborná doktorka
Jirka
Vynikající lékař. Moc jí děkuju za její rady a pomoc. Pomohla mi zvládnout hodně těžké období života.
Lenka
Za to, co pro pro mě i naši rodinu paní doktorka udělala, její pochopení, schopnost naslouchat, laskavost...Tak a teď mám starost, že je to vlastně málo pro udělení nejvyššího hodnocení. Tak tedy: několikrát mi zachránila život ( ani o tom snad ani neví).
Upravit nebo spravovat profilPsychiatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Psychiatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Psychiatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze