Klientům nabízím psychoterapii. Pracuji s jednotlivci i se skupinami. Vedu terapeutickou jógovou skupinu.

S čím Vám mohu pomoci?
Specializuji se na práci s traumatem.
Dále nabízím pomoc s řešením problémů ve vztazích (partnerských, rodičovských, pracovních), problémů spojených s dlouhodobým stresem nebo nemocí.
Zkušenosti mám s klienty trpícími psychosomatickými obtížemi, úzkostmi, depresemi, nespavostí, poruchami příjmu potravy.
Ráda s vámi také budu pracovat na vašem osobním rozvoji.

Jak funguje terapie?
Pracuji metodou PCA (Person Centered Approach) dle Carla Rogerse. Tento přístup je založený na bezpodmínečném pozitivním přijetí klienta, empatii a autenticitě. To vše s respektem k momentálním možnostem a potřebám klienta. Domnívám se, že pokud se snažíme pochopit člověka v jeho jedinečnosti, a přizpůsobit naši pomoc jeho potřebám, mohou se odehrát skutečné a udržitelné změny.

Profesní zkušenosti:
Psychologii jsem vystudovala na univerzitě Ecole de Psychologues Praticiens v Paříži, kde jsem také absolvovala praxi na psychiatrické klinice Clinique Villa Montsouris. V Praze jsem prošla akreditovaným psychoterapeutickým výcvikem u PCA Institutu. Mám za sebou specializovaný roční kurz v práci s traumatem. Tento kurz jsem pak i dva roky vedla jako jeden z lektorů. Na téma terapie traumatu pravidelně přednáším pro laickou i odbornou veřejnost. Józe se věnuji dvacet let, zkušenosti jsem sbírala i na dvou měsíčních studijních pobytech v Indii. Aktuálně se připravuji k atestaci z klinické psychologie.

Od roku 2010 pracuji na Psychosomatické klinice a v Psychologickém Centru Alivio.

Zobrazit ostatní profily psychologů v okolí

Psychologické konzultace

Psychologické poradenství

Ostatní služby

700 Kč

Alivio - centrum psychoterapie a fyzioterapie | psychologická poradna, psychoterapie | dětský psycholog | partnerská poradna | práce s traumatem | léčba neplodnosti

200 Kč

Názory pacientů se rychle objeví

Napište svůj první názor

Už jste navštívili Mgr. Julie Lipská? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.

Přidejte svůj názor