Pavel Kolouch
Je to opravdu kapacita pokud mohu říct jezdím za ní z Prahy protože je to opravdu specialista sama nabídne anastesiii, poradí jak preventivně postupovat, a navíc kdykoliv mam problem nemusím se objednavat a vezme.Klobouk dolů kež by byl takový každý lekař.A nesmím ztapomenou na sestřičku vždy se snaží pomoci.Děkuji
Andrea D., Havlíčkův Brod
K paní doktorce chodím už neuvěřitelných 20 let a za tu dobu jsem nezažila nic, co by mohlo vyrhnout stín na její pečlivou a zodpovědnou práci. Velice oceňuji pravidelné kontrolní RTG a podrobné vysvětlování správné péče o zuby - tudíž skutečnou prevenci. Rovněž se mi nikdy nestalo, že by nějaká její plomba byla nekvalitní či vypadla atp. Paní doktorce vděčím za své, myslím, že celkem pěkné, zuby.
Z.
S prací paní doktorky jsem velmi spokojená. S pacienty jedná jako s lidskými bytostmi. Nemám vůbec strach za ní chodit. Je velice příjemná, vše v klidu vysvětlí. Mohu jen doporučit.
Z.
Velice dobrá doktorka. K pacientům přistupuje jako k lidským bytostem. Vše vysvětlí, je velmi příjemná, má profesionální přístup. Chodit k zubaři pro mě není stresující. S paní doktorkou jsem nadmíru spokojená. Moc děkuji.
necelých deset let jsem, z důvodu strachu, nevyhledával stomatologické ošetření. Ale jak to bývá...jednou už bolesti nešlo přejít a nezbývalo než se ukázat v ordinaci. Přijetí nebylo nejpříjemnější, po právu, ale když se z vln staly vlnky a z vlnek klidná hladina, poznal jsem, že nebylo se čeho obávat. Samozřejmě za výrazného přispění paní doktorky, která, na požádání, každý zákrok předem vysvětlí...komunikuje s pacientem (což je důležité), věnuje vám maximální péči a je příjemná. Resumé: Doporučuji!
Paní doktorka věnuje každému pacientovi maximální péči, je velmi pečlivá a laskavá. Poradí i jak správně pečovat o zuby. K takovému zubaři se člověk vůbec nebojí chodit! Každý zákrok vysvětlí a uklidní. I sestra je velmi ochotná. Kdyby takovýhle přístup měl každý lékař k pacientům, bylo by na světě lépe...
Jana K.
Paní doktorka je velmi pečlivá. Nemám strach chodit k zubaři. Ještě nikdy jsem neměla jedinou výtku k její práci, ani ke vztahu k pacientům. Děkuji
Janina
Můžeme paní doktorku všem doporučit,velice pečlivá,vše vysvětlý a dovede uklidnit.Chodíme tam celá rodina!sestřička je také přijemná a milá.Doporučuji všem!!!Takový přístup jsem ještě nikde u jiného stomatologa nezažila a její práce je velice pečlivá!
Bývalý pacient
Velmi dobrá lékařka. Doporučuji.