Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

První kontroly v pořádku (když rodič jako ovečka odkýve vše), sestřička je velice příjemná. Avšak problém nastal, když jsem chtěla jiné očkovací schéma pro syna, případný odklad. Mluvila se mnou jako z nezodpovědným rodičem, pravda je opakem! Stále nemohu uvěřit tomu, když řekla, že mě nahlásí na pojišťovnu a sociálku, což už podle jejích slov udělala 2x. Dle lékařské etiky je toto nepřípustné.
Po měsíci si nás pozvala do poradny, popovídaly jsme si o vzniklé nepříjemné situaci. Vyčistily vzduch a dokonce yšla vstříc! Takže dávám druhou šanci.

K dětem velmi milá, laskavá, s rodiči již komunikace horší-pokud vše jen "odkývete", je to vpořádku, na dotazy většinou odpovídá sestra.
Co se týče léčby-zpravidla Vám řekne, ať si v lékárně koupíte to a to(léky na kašel, léky na průjem, mast na vyrážku...), předepisuje pouze, co je nutně "na předpis"(antibiotika...), vyšetření u specialistů(oční, ušní, logopedie...) si občas musíte "vydupat".
Zvažujeme odchod k jinému pediatrovi, za sebe spíše nedoporučuji.

Paní doktorka je opravdu nejlepší. Chodila jsem k ní já, teď k ní chodí moje dcera. Má pěkný přístup k dětem. Dokáže poradit. Děkuji Vám za to, že jste tady.

S MUDr. Heroutovou jsem byla celých 18 let velice spokojená. Je laskavá, vstřícná a odbornice. Nestalo se, že by něco zanedbala, nebo nepoznala.

Pani doktoru znám již velmi dlouho,moje děti se na ní obracely i v době, kdy už měly patřit k lékaři pro dospělé. Pokud bych měla hodnotit její práci musím říct, že je velmi svědomitá, trpělivá, poctivá. Možná, že by někomu mohlo vadit, že prohlídka u ní trvá délé než u jiných lékařů , ale myslím že to je tím, že nechce nic zanedbat. Velmi dobrá lékařka.

je to těžké už k ní 11 let nechodíme.Chodila jsem k ní s dcerou do cca3 let.K dítěti milá,ale němá na otázky zásadně odpovídala pouze sestra.Po té co jsem k ní chodila s v noci příšerně kašlající dcerou tři měsíce každé pondělí a podle paní doktorky byla zdravá tak mi v úterý v poledne volali z jeslí,že má hořečku a máhle to byl zápal plic!!! Netvrdím,že ho měla celé tři měsíce,ale den před tím v pondělí určitě ano... To bylo naposled co jsme se u ní léčily pak jsme změnily lékařku.Lékařka v té době měla i ordinaci pro alergiky jedinkrát nás nepozvala na vyšetření.To udělala až naše nová lékařka a jaké překvapení diagnoza nealergický astmatik!!!Pro ty jsou noční potíže běžné!!!Jak to mohla dětská alergoložka přehlédnout do dnes nechápu.

laskavá k dětem

Š

Velmi milá,ochotná,s laskavým přístupem k dětem,dobrá diagnostička.

super doktorka má v péči obě naše děti jsme moc spokojeni

jeto skvělá lékařka