Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíCeník
Andrea
Nasazování kontaktních čoček pro mě bylo děsivou zkušeností, paní doktorka byla nepříjemná a arogantní. Celkově mi přijde taková nadřazená a protivná. Přešla jsem k doktorce Šárové, tam jsem spokojená a nemám výhrady.
K paní doktorce jsem chodila několik let a nemůžu si stěžovat na její přístup, byla vždy milá, ochotná a zodpovědná a jistě i odborník na pravém místě. Někdy mi jen chyběl trochu osobnější přístup, kterým by dala najevo, že že ji pacient zajímá jako člověk a ne jen jako další v dlouhé řadě pacientů. Ale vesměs si nemůžu stěžovat, byla jsem vžedy celkem spokojená, ale přesto jsem již přestoupila jinam. Za zásadní problém ale pokládám přístup k oční vadě mé sestry, která měla být podle dalších odborníků léčena již v ranném dětství, kdy se objevila, avšak paní doktorka problém vždy jen zaznamenala do karty s tím, že se uvidí, jak se problém vyvine do další prohlídky za rok a že to vlastně nic není. Řešení problému by jistě bylo odkládáno až do dneška, kdyby sestra nepřestoupila jinam ( tamější odborníci jsou bohužel k vyléčení již skeptičtí, protože problém zůstal příliž dlouho neřešen).
Eva Kratochvílová
Moje oční problémy se jí staly téměř osobní záležitostí, pečovala o mě - obyčejnou pacientku - jako o vlastní. A když moje potíže přesáhly její možnosti, sehnala mi dalšího odborníka v Praze. Dodnes k paní doktorce Životové chodím 4x ročně a svoje oči bych jinému jen nerada svěřila.
je dobra