Psychologické poradenství • 900 Kč
Individuální psychoterapie • 900 Kč +3 Více
Krizová intervence • 900 Kč
Psychoterapie dětí a dospívajících • 900 Kč
Trénink paměti a koncentrace • 500 Kč
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Konzultace online • 900 Kč
Psychologické konzultace • 900 Kč
Krizová intervence • 900 Kč
Nejpozději 30 minut před návštěvou obdržíte SMS a e-mail s odkazem na zahájení online konzultace. Připojení bude možné pomocí prohlížeče v telefonu nebo na počítači.
Připravte se 10 minut před konzultací. Ujistěte se, že je váš telefon nebo počítač nabitý. Pro video konzultaci zkontrolujte připojení k internetu a nastavení mikrofonu a kamery. Můžete také připravit svou lékařskou dokumentaci (např. výsledky vyšetření).
K.J.
Slečna psychologička mi v živote velmi pomohla.Trpím úzkostnou postraumatickou poruchou a po návšteve viacerých psychológov som mala pocit, že už sa môj život nezlepší a že moje psychické traumata už navždy vo mne zostanú. Pravda je taká,že po terapiách so psycholožkou sa môj život kvalitatívne a emočne zmenil k lepšiemu.
Je to až neuveritelné,ako som po terapiách spracovala niektoré velmi zlé zážitky vo svojom živote. Som jej velmi vďačná za všetok čas a energiu,ktorú mi venovala a prajem jej,nech sa jej v práci darí,pretože vo svojom mladom veku má velký dar empatie a pochopenia psychických a ludských problémov.
Kristy
Už dlouho jsme měla pocit, že mě okolí neposlouchá, měla jsem problém se svojí orientací a díky tomuto sezení se mi dostalo času vyjádřit, co mě trápí, pochopit, kdo jsem a že není třeba se za to stydět. Je mi 20+ let a po tolika letech ze mě konečně spadlo svazující napětí a mám konečně pocit, že mohu dýchat. Paní doktorka je empatická, pochopila přesně, co mě trápí a pomohla mi uvědomit si, že sílu jsem měla celou dobu v sobě. Děkuji!!
Psychologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Psychologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně