Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíCeník
cz350034
Paní doktorka je bezvadná, je to odborník. Pokud se někomu zdá laxní, nebo nenapíše léky, když nemá podklad, tak je to asi tím, jak se chová pacient. Jestliže pacient zasedne a čeká, že mu paní doktorka pomůže, když nekomunikuje, nebo bagatelizuje svůj problém. Zázraky tedy neumí, ale lékař je skvělý.
marijenka
Paní doktorka je velice zkušená, profesionální a především stabilní (někdo tu napsal laxní, ale stabilní lépe vyjadřuje, jaká je). Kladně hodnotím především respekt vůči pacientovi (nic mu nevnucuje, zajímá jí názor pacienta - ctí jeho tempo, je ohleduplná). Pochopila jsem u ní, že mě provází a pomáhá mi tím, jak to dělá, ale odmakat to a poprat se se svým životem samozřejmě musím sama pro sebe já sama. Jsem ráda, že mi umožnila pochopit to. Rozhodně mám důvod ji doporučit.
Mohu jedině doporučit. Erudovanost, životní zkušenost a stabilita, kterou paní doktorka působí. Zároveň schopnost případně doporučit další související pracoviště.
Dojíždím z druhého konce Prahy a stojí to za to.
Paní doktorka je především ve svém oboru odborník,má zájem o pacienta, je klidná.
Přístup laxnějšího charakteru, jinak bezesporu v oboru fundovaný člověk.
Hanusová
Paní doktorka byla jediný psychiatr na Praze 5, která se rozhodla léčit mou dceru a moc jí pomáhá, tímto jí děkuji.
Špreňar
Paní doktorka rozumí své práci, je za všech okolností klidná a vyrovnaná a odbornou medikací dokázala stabilizovat můj stav do normálu. Je příjemná a vytváří pocit pohody, důvěry a vzájemného porozumění.
Běla
Paní doktorka mi pomohla z vleklé dlouhodobé (8 let) deprese, pomohla mi k několika zásadním životním rozhodnutím, kterými jsem si zjednodušila situaci a díky tomu byla léčba úspěšná(léky + psychoterapie).
Romana
Mám za to, že niko není neomylný. Paní doktorka mi pomohla ve velice těžké životní situaci. Je přímá a říká co člověk nerad slyší. Nesnaží si udržovat pacienty ale léčí je. Už mnohokrát jsem ji na ni vzpoměla a to jen v dobrém!
Sommerová
Moc špatná zkušenost, paní doktorka nemá zájem o pacienta, nechala mou kompenzovanou dceru bez léků, protože jsme neměli zprávu od předešlé lékařky a riskovala tím její hospitalizaci !
Psychiatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Psychiatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze