Judita Steinerová

Dermatolog Více

Ordinace

Anny Drabíkové, Praha 4 Háje, Praha

• Z

Byla jsem objednaná na čas. V určený čas jsem opravdu šla do ordinace a přeskočila tak neobjednané pacienty. Paní doktorka je příjemná, vše mi vysvětlila a poradila.

• Umístění: Ordinace Jiný

Přišla jsem se zánětem v ráně a bylo mi řečeno, že pátek je jen pro akutní případy

• Umístění: Ordinace Jiný

Byli jsme objednáni na 7:40h. Bohužel jsme měli 10 minut zpoždění a museli jsme čekat až jsme přišli na řadu po všech pacientech v čekárně. I přesto, že jsme při rezervaci přes web zaplatili přes XXXX Kč. Myslím, že toto by měla mít paní doktorka pořešené. Ani nevylezla z ordinace. XXXX Kč není úplně malý peníz a my je vlastně jen tak vyhodili z okna. Nepřijde mi to ani trošku jako férové jednání.

• Umístění: Ordinace Jiný

• Otřesná. Na syna (5 let) se podivala od pocitace - max. 3 vteriny, vice rozhodne ne, s tim, ze to je herpesvirus. Pediatricce se to nezdalo, takze jsme k MUDr. Steinerove sli znovu - opet 3 vteriny od pocitace, opet rekla, ze to je herpesvirus, pak se zajimala zejmena o to, ktera pediatricka si dovolila zpochybnit jeji diagnozu. Prestoze jsme tam prisli se zhorsenim stavu. Nasledne jsme sli opet k pediatricce, tak udelala stery, a byl zjisten zlaty stafylokok. Pochopitelne masticka, kterou nam MUDr.Steinerova dala, byla naprosto nespravna. Uz nikdy vice.

• Umístění: Ordinace Jiný

Navštěvuji paní doktorku řadu let a vždy mi její léčba pomohla. Čekárna je většinou nabitá, ale jde to rychle.

• Umístění: Ordinace Jiný

MUDr. je neskutecne arogantni, neprijemna a neprofesionalni. Byla blizko, tak jsem to zkusil i pres spatne recenze. O tehle zkusenosti, pojedu radeji pres pulku Prahy k nekomu, kdo je opravdu lekar.
    Nikdy vice...

• Umístění: Ordinace Jiný

Paní doktorka mi při první návštěvě předepsala kortikoidovou mast, která mi bohužel nastarovala výrazné zhoršení stavu. Po opakované návštěvě paní doktorka vůbec nepřijala informaci, že by mohla být léčba mylná a tvrdila mi, že stav se vůbec nezhoršil a naopak mi předepsala léky proti alergii na předepsanou mast. Nemusím komentovat, že toto nebylo řešení a musela jsem se obrátit na jiné odborníky. Co mi nejvíce vadilo, byla skutečnost, že paní doktorka vůbec nepřijala možnost, že by předepsaná mast byla chybnou volbou a byla velmi nepříjemná. Bohužel to byla další nepříjemná zkušenost s touto lékařkou,která mě utvrdila, že už opravdu nikdy více.

• D

Doktorka ani nevstala od stolu, nepodivala se zblizka a vlastne ani z dalky (nechtela abych se svlekla, kdyz byla vyrazka po celem tele, nejvice zada a nohy), stacilo ji videt par pupinku ve vystrihu na vzdalenost vice nez metr. Diagnozu urcila spatne i pres muj dotaz, jestli to nemuze byt neco jineho (coz byla nakonec pravda). Pozitivum je moznost prijit bez objednani, v cekarne jsem byla mozna 10-15 minut, za tu dobu se v ordinaci vystridali 2-3 pacienti a ja tam take nebyla ani 5 minut.

• E

Mimořádně výkonná a dobrá lékařka, je vzdělaná a už mám zkušenost s tím že vyléčí i to, co nevyléčí dermatologická klinika.Její pověst je natolik úžasná že nespádoví pacienti se nechtějí smířit s tím, že je ošetří jen akutně a pak odkáže na spád a proto se vztekají a píší negativní hodnocení., díky vám, za vaši léčbu, máme vás rádi.

• Umístění: Ordinace Jiný

Toto bola moja najhoršia skúsenosť s doktorom akú som kedy mala. K pani doktorke som prišla ako nový pacient s akútnym problémom. Väčšinu času, ktorý som strávila v ordinácii mi pani doktorka nadávala. Problém bol, že som prišla z inej časti Prahy, že som jej päťdesiaty pacient, že som si dovolila prísť 30 minút predtým ako má mať obed a podobne. Pani doktorka asi zabudla, že má na stránke napísané, že berie nových pacientov a bez objednania. Keď sa po niekoľkých minútach nadávania dostala k môjmu problému, len schmatla moje boľavé, napuchnuté ucho s množstvom mokvajúcich miest BEZ rukavíc, BEZ dezinfekcie. Následne si pani doktorka ani neumyla ruky a písala na PC. Ako perlu na záver dodala, že nech si láskavo nájdem iného kožného doktora, že ona má už viac krát neošetrí. Veľmi nepríjemná, neprofesionálna osoba, bez štipky empatie.