Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
halaskam2
pred 5 letami zachranil mne a synove (4 porod) zivot!!!! pan docent je PROFFESIONAL ve svem oboru a jako CLOVEK ma velku hodnotu (omlouvam se za chyby v pravopysu - jsem cizinka).
Velka vdecnost od nase rodiny, pane DOCENTE
A.H.
Skvělý lékař, citlivý, empatický a ohleduplný. Jako prvorodička jsem si nemohla nikoho lepšího přát!
IG
Díky panu docentovi pro mě jako prvorodičku nebyl porod nijak traumatizujícím zážitkem. Naopak - užila jsem si ho já i manžel a příště zase jen u pana docenta. :-)
petra narwa
Naše tři děti jsou nejlepší vizitkou :), i přes komplikace porody dopadly vždy dobře. Pan docent je přístupný diskuzi, vše vysvětlí, dohlédne na pacientku až do konce. Víc takových by bylo potřeba, mohu jen doporučit.
simona R.
Pan docent je profik ve svem oboru, skvely lekar i clovek. Dokaze vyresit i ty nejtezsi pripady. Pacientky mu nejsou lhostejne, ja mam diky nemu nadhernou dcerku. K jinemu lekari bych uz nikdy nesla.
janí
Pan doc.Zahumenský je nejlepší,velice chápavý, a dá se sním mluvit o všem vřele doporučuji!
Hanka
Perfektní lékař, profesně i lidsky. Nic nezastírá, jak řekl, vždy tak bylo. Mně vedl porod koncem pánevním a vše proběhlo bez komplikací a v rámci možností i v pohodě.
Jana
Vrele pana doktora mohu doporucit, profik, da se s nim mluvit o vsem, ma o pacientky opravdu zajem.
Veronika
Skvělý lékař jak z profesního, tak lidského hlediska. Zachránil mi život při komplikovaném porodu dvojčat. Zároveň je velmi lidský a citlivý. Nemůžu si stěžovat.
Upravit nebo spravovat profilGynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Gynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Gynekologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze