Praktický lékař pro dospělé
Fr. Formana 251/13, Ostrava

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

E
Umístění: Praktický lékař pro dospělé Jiný

Byl to můj praktický lékař 25let a když jsem těžce onemocněla naprostá neochota jak lékaře tak sestry,která je otravená už jen z toho ,že jste tam přišly . Žádná empatie ani u sestry ani u lékaře. Změnila jsem lékaře a je to nebe a dudy.

Umístění: Praktický lékař pro dospělé

V únoru 2017 mi byl nalezen nádor. Navštívila jsem svého praktického lékaře, který mi měl vystavit pracovní neschopnost. Už tady jsem se setkala s velkým nezájem lékaře, který vyžadoval vystavení pr. neschopnosti onkologem. Na jeho námitku jsem mu odpověděla, že léčba bude dlouhodobá a že budu po dobu léčby u různých odborníků, tudíž je jednodušší být vedena u jednoho lékaře po celou dobu pr. neschopnosti.
2. Další problém nastal, když jsem požádala lékaře,že jako onkologický pacient bych neměla v žádném případě přijít do styku s nemocnými lidmi. Bohužel mi nebylo vyhověno, že bych se tel. objednala a dostavila se k lékaři, abych nemusela čekat v čekárně s ostatními pacienty, když mám oslabenou imunitu díky chemoterapii . atd...Když jsem se zeptala jak to tedy mám udělat, tak mi stroze odpověděl, čekat v čekárně až na vás přijde řada!
Po celou dobu léčby byl lékař i jeho sestra po pracovní i osobní stránce totálně neosobní, arogantní. Jako bych po nich chtěla nevím co. Ke všemu měli průpovídky, v ničem nevyšli vstříc ...
Celkový dojem je v mém případě katastrofální, očekávala jsem lidský přístup a vstřícnost....Jako praktický lékař by měl být především člověk, který by měl svému klientovi být oporou a ne se prezentovat,že jej okrádám o čas. Měl by odejít do důchodu a uvolnit místo lékařům, kteří ve svých pacientech vidí lidské bytosti a né body pro pojišťovnu.
V současné době si hledám jiného praktického lékaře.

Chodim k nemu roky Velmi profesionální a zkušený lékař. Skvělý člověk s výborným přístupem k pacientům. Sestřička taky velmi milá a ochotná. Určitě bych neměnila a jenom doufám, že se k MuDr Izraelovi dostane i má dcera.leila

G

Po precteni nekterych nazoru jen kroutim hlavou....znam pana doktora par let a muzu rict,ze je naprosto skvely...a to po strance profesionalni i jako clovek...vic takovych;-) gk

Jsem ve všem velmi spokojen. Moc příjemná sestřička.Pěkné prosředí ,moderní vybavení .Možnost parkovat v blízkosti ordinace.

B

Velice prijemny doktor s lidskym pristupem a tou nejlepsi sestrickou!

T

Kvvalitní lékař. Příjemné vystupování.

Z

Profesonální,empatický, důsledný,pečlivý lékař,jsem velice spokojená.Doporučuji všem pacientům.

Opakovaně jsem se přesvědčila, že lékař ani sestra zatím nezjistili, že oni tu jsou pro pacienty a nikoliv pacienti pro ně....Řešením pro mě je změna lékaře a to i přesto, že k novému budu dojíždět přes celé město.

Budu měnit-přístup pana doktora mi nevyhovuje,očekávám přístup doktor-pacient a ne doktor-obtížný hmyz!