Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Eva Kuzníková
Byl to můj praktický lékař 25let a když jsem těžce onemocněla naprostá neochota jak lékaře tak sestry,která je otravená už jen z toho ,že jste tam přišly . Žádná empatie ani u sestry ani u lékaře. Změnila jsem lékaře a je to nebe a dudy.
Marcela
V únoru 2017 mi byl nalezen nádor. Navštívila jsem svého praktického lékaře, který mi měl vystavit pracovní neschopnost. Už tady jsem se setkala s velkým nezájem lékaře, který vyžadoval vystavení pr. neschopnosti onkologem. Na jeho námitku jsem mu odpověděla, že léčba bude dlouhodobá a že budu po dobu léčby u různých odborníků, tudíž je jednodušší být vedena u jednoho lékaře po celou dobu pr. neschopnosti.
2. Další problém nastal, když jsem požádala lékaře,že jako onkologický pacient bych neměla v žádném případě přijít do styku s nemocnými lidmi. Bohužel mi nebylo vyhověno, že bych se tel. objednala a dostavila se k lékaři, abych nemusela čekat v čekárně s ostatními pacienty, když mám oslabenou imunitu díky chemoterapii . atd...Když jsem se zeptala jak to tedy mám udělat, tak mi stroze odpověděl, čekat v čekárně až na vás přijde řada!
Po celou dobu léčby byl lékař i jeho sestra po pracovní i osobní stránce totálně neosobní, arogantní. Jako bych po nich chtěla nevím co. Ke všemu měli průpovídky, v ničem nevyšli vstříc ...
Celkový dojem je v mém případě katastrofální, očekávala jsem lidský přístup a vstřícnost....Jako praktický lékař by měl být především člověk, který by měl svému klientovi být oporou a ne se prezentovat,že jej okrádám o čas. Měl by odejít do důchodu a uvolnit místo lékařům, kteří ve svých pacientech vidí lidské bytosti a né body pro pojišťovnu.
V současné době si hledám jiného praktického lékaře.
Lajla Usmanova
Chodim k nemu roky Velmi profesionální a zkušený lékař. Skvělý člověk s výborným přístupem k pacientům. Sestřička taky velmi milá a ochotná. Určitě bych neměnila a jenom doufám, že se k MuDr Izraelovi dostane i má dcera.leila
gubulka
Po precteni nekterych nazoru jen kroutim hlavou....znam pana doktora par let a muzu rict,ze je naprosto skvely...a to po strance profesionalni i jako clovek...vic takovych;-) gk
HH
Jsem ve všem velmi spokojen. Moc příjemná sestřička.Pěkné prosředí ,moderní vybavení .Možnost parkovat v blízkosti ordinace.
bartova.michaela
Velice prijemny doktor s lidskym pristupem a tou nejlepsi sestrickou!
thomashare
Kvvalitní lékař. Příjemné vystupování.
Zdenka M.
Profesonální,empatický, důsledný,pečlivý lékař,jsem velice spokojená.Doporučuji všem pacientům.
Hana Foltová
Opakovaně jsem se přesvědčila, že lékař ani sestra zatím nezjistili, že oni tu jsou pro pacienty a nikoliv pacienti pro ně....Řešením pro mě je změna lékaře a to i přesto, že k novému budu dojíždět přes celé město.
Svobodová Milada
Budu měnit-přístup pana doktora mi nevyhovuje,očekávám přístup doktor-pacient a ne doktor-obtížný hmyz!
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě