Jana G.
Naše děti k němu chodí rády - je zábavný, s citlivým přístupem, a jasným vysvětlením svých úkonů. Mne zachránil komplikovaný stav zubů způsobený předchozím stomatologem. Nikdy nečekáme, je vstřícný, vysoce profesionální, ordinace v perfektním stavu. Jde dokonce nad rámec základních služeb - od příjemné čekárny, přes poradenství, možnost výběru úkonů s ohledem na vaše finanční možnosti i upozornění na zbytečný zákrok, dokonce máte dojem, že jdete k němu a sestřičce Anežce na návštěvu jako k přátelům. Akutní zákrok mimo domluvený termín rovněž domluven a vyřešen hladce.
Maj Ča
Pán zubár mi dal dokopy komplikovaný stav viacerých zubov, s ktorým som k nemu prišla po zanedbanej lekárskej starostlivosti od mojej bývalej zubárky. Hodnotím ho ako perfektného odborníka bez akýchkoľvek mínusov. S tvrdením, že neberie ,,urgentné,, prípady si dovolím nesúhlasiť. M.
kamark
Vyborny a mily pan doktor. Zachranil mi zub. Netahal ze mne penize, navrhl nejpohodlnejsi reseni a sam rekne, ze nejaka metoda je zbytecne draha.
Jineho zubare uz nechci!!!!!
Petr Kreidl
K panu doktorovi chodím již více než čtyři roky. A popravdě chodím k němu velice rád. Ordinace je vždy plná pohodové nálady. Pan doktor je profesionál, lidský a přátelský. Vždy mi vysvětlí co se bude dít, dá mi na výběr, jak problém řešit a řešení je bezbolestné. Také velice rád poradí ohledně starání se o chrup. Jeho ordinace šlape jako hodinky. Návštěvy jsou ve smluvený čas a nikdy nečekám. Vřele doporučuji všem známým, protože mít dobrého dentistu je velká výhra.
monca.vobornikova
Z pana doktora Harviše jsem nadšená. A to je co říct, protože do té doby jsem se zubařům s hrůzou vyhýbala. Jenže jsem začala mít problém s moudrákem a bolest mě dohnala k rozhodnutí, že s tím někam musím. Pan doktor udělal rentgen, celkovou prohlídku, očistil zuby od zubního kamene a pak že teda ten moudrák (vyklubaný, ale zlomený) musí ven. Viděl na mě tu hrůzu, ale ubezpečil mě, že mě nic nebude bolet, zub bude během minutky venku a já budu mít pokoj. Stejně jsem mu pořád moc nevěřila i když všechno pečlivě vysvětlil, ale musím uznat že měl pravdu. Dostala jsem injekci do dásně a zákrok vůbec nebolel, max. lehký tlak ale bez bolesti. Pan doktor na mě pořád mluvil a zub byl opravdu během minuty venku. Jsem mu moc vděčná.
nell.lorencova
Pán doktor Harviš je jediný zubár ku ktorému sa nebojím, aj ked mam panický strach zo zubárov. Je empatický, milý, starostlivý a šikovný. Konečne som našla toho pravého zubára a vrele doporučujem aj dalším :)
Lenka
Pán doktor je úplne skvelý a veľmi ľudský. Našla som u neho maximálnu starostlivosť s minimálnou bolesťou. Vždy ma vezme včas. Môžem ho len a len doporučiť, tak ako to bolo mne a vôbec neľutujem :)
petrabul
MUDr. Harviš je velmi dobrý, pečlivý lékař. Jedna věc mě ale dostala a to, že nebere pacienty s bolestí. Výmluva, že nemá volno není pro pacienta, který celý víkend trpí, žádoucí. Každý dobrý zubař má tzv. žurnál a před nebo po ordinaci bere bolesti. V tom by měl pan doktor zapřemýšlet
Jana
Vyzna sa, vie o najnovsich sposoboch a modernych metodach, dava alternativy, vie doporucit cenovo vyhodne riesenie (napr. 2 osmicky mi doporucil vytrhnut naraz aby to bolo za 680,- Kc dokopy), hovori po cesky ale pri Slovakovi prepne do slovenciny. Proste parada!
Bára M.
Po dlouhém hledání zde na hodnocení stomatologů jsem se rozhodla pro pana doktora Harviše. Přišla jsem se zánětem nervů v 6tce a 2ma kazy. Zánět byl vyléčen kazy vyvrtány a já jsem po hrozných předešlých zkušennostech koněčně v dobrých rukou :). Úžasný přístup, fajn sestřčka a chození na domluvenou hodinu mne hrozně potěšilo. Můžu jedině doporučit a jsem moc ráda, že takové hodnocení existuje, protože jen díky tomu mám konečně dobrého zubaře!
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze