Zobrazit ostatní profily diagnostiků v okolíCeník
Lenka
Jsem velmi vděčná, že u nás máme ještě možnost výběru lékaře a je u nás mudr. Zoul. V Ústí nad Labem máme podle mě obrovský poklad. Za mě nejlepší lékař (a současně mystik, pro mě i nejlepší "psychoterapeut" a velice moudrý a laskavý člověk), kterého jsem kdy potkala. Nevzal mi mou sílu, nevzal mi zodpovědnost za své vlastní zdraví a život, naopak, na základě svého hlubokého osobního příběhu (který je s tím mým v mnohém podobný) mě velice inspiruje k tomu, abych pokračovala ve své práci, v léčení svých hlubokých raných traumat, za které mě současný zdravotní systém ještě patologizoval (místo toho, aby patologizoval mé k rodičovství nekompetentní rodiče). Pan doktor není vůbec narcistický a arogantní... Jeho přístup (integrativní) je podle mě medicínou budoucnosti...resp. přála bych si, aby byl....Současný zdravotnický systém je přetížený, protože nabírá stále nové pacienty, ale negeneruje uzdravené, pouze celoživotní závisláky na práškách.....takže DOPORUČUJI
Eva Velechovská
Pan doktor je lékař budoucnosti, zralý a schopný člověk, který otevírá dveře do vnitřního světa a světa uzdravení. Jsem pacientkou více než 3 roky a jiným formám se spíše vyhýbám. Myslím, že je zcela ojedinělý.
Veronika
Doktor pokládal ponižující otázky, nevysvětlil diagnózu, svedl vinu na jiného lékaře, vůbec celkově neporadil+si nechal zaplatit nesmyslnou částku za nic. Otázky typu “jste spokojena se svým životem?” Doktor si hrál na psychoterapeuta k čemuž nemá kompetence. Už nikdy nenavštívím, ani nedoporučím.
Iveta Haasová
Je to přístup a odbornost jako když jste ve vyspělé budoucnosti. Takto by mělo zdravotnictví fungovat. Pan doktor není jen odborník v medicínském oboru, ale i úžasně příjemný a empatický člověk. A ocenění je i asistentce, kde mohu pouze konstatovat - anděl bez křídel.
K.S.
Odborný lékař pro RFM Mudr.Josef Zoul je vyjímečný lékař a osobnost v oblasti globální diagnostiky. Vysoce hodnotím jeho profesinoální a přitom individuální přístup, empatii a léčbu pomocí přírodní medicíny.
A.K.J.
Ještě jsem se nesetkal s tak vyjímečným doktorem a člověkem jako jen pan MUDr. Zoul. Jsem ohromně vděčný za vyšetření i za setkání. Toto místo by měl navštívit každý člověk, který řeší jakýkoliv “problém” v tom nejširším slova smyslu. Kéž by v této zemi bylo více takových lékařů.
Kateřina
úžasný celostní přístup, který jsem u jiných lékařů nezažila. Pomocí globální diagnostiky jsem se dozvěděla příčinu svých potíží a souvislosti s různými orgány v těle. Řídím se doporučeními a cítím se opravdu lépe. Pak doktor mi dal na výběr množství různých vitamínů a doplňků stravy. Objednala jsem na vyšetření i přítele a 6-letou dceru, všechny nálezy dávaly smysl. Vřele doporučuji.
lucie.lebduskova
Pak doktor je velmi milý, lidský a empatický. Dokáže vše vysvětlit srozumitelně a člověk má pocit, že mu rozumí. Díky němu svoje tělo chápu mnohem lépe a dokážu o něm uvažovat v širších souvislostech. Skvělá odborná i lidská péče. Doporučuji!
Lenka
Pristup pana doktora perfektni prostredi krasne.mereni pristrojem me nadchlo zakoupila jsem doporucene vitaminy.po vitaminech mi nebylo dobre a bolesti jsem mela porad. po 14 dnech jsem zasla k ortopedovi rtg vysetreni diagnozu urcenou pristrojem nepotvrdilo a po obstriku jsem konecne bez bolesti.
Jolča Fáberová
Naprostá spokojenost. Stroj potvrdil krevní testy a ještě ukázal spoustu dalších záležitostí na kterých může člověk pracovat. Přírodní medicína a velice příjemné prostředí.