Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
Hledejte v názorech
Doktor si vybírá diagnózy. Jste objednán a pak vám sdělí, že vás nebude ošetřovat, protože dělá jen něco. Mám pochyby o jeho serióznosti. U právníka to chápu.
Musím uznat, že lepšího ortopeda než-li pana doktora Josefa Tomáše, jsem v životě nepotkal. Především musím pochválit, lidský přistup, kdy Vám, pan doktor vše vysvětlí a následně nabídne možnosti léčby. Měl jsem lehce akutní problém s kolenem a potřeboval jsem základní vyšetření, sestřičky mi nabídli nejbližší možný termín do 2 - 3 týdne, za což jim moc děkuji, jinde se čeká měsíce. Tím chci poděkovat sestřičkám, neboť jejich aktivní a pozitivní přistup na mě dělá velký dojem. Rozhodně doporučuji.
Pan doktor je úžasný, milý a vstřícný člověk. Odborník na svém místě. Od března jsem jeho pacientka po artroskopii kolene. Jeho milé vystupování k pacientovi se mi líbí i sestřičky jsou moc hodný.
janastromajerova
Souhlasím s kladným hodnocením tohoto lékaře. Cením si ho jako skvělého lékaře a člověka. Ochota poradit a pomoci je lékařsky i lidsky úžasná. Děkuji.
hrku
Pan doktor Tomáš má vůči pacientovi vstřícný a velmi lidský přístup. Pacienta zasvětí do operace předem i během zákroku při lokální anestezii. Děkuji a doporučuji.
Pavel Šťastný
H.J.
Dobrý den,jsem 3 měíce po artroskopii kolene.Pan doktor je velice ochotný,má lidský přístup,jedním slovem profesionál.Pochvalu si zaslouží i sestřičky,které jsou milé a snaží se najít Vám co nejkratší termín návštěvy,což není asi často jednoduché.Moc děkuji celému kolektivu.
Tereza
S objednáváním k panu doktorovi již není problém minimálně 2 roky. I přes plný stav pacientů, byl pan doktor ochotný mě přijmout. Po operaci kolene jsem byla v kondici do dvou týdnů. Byla jsem spokojená nejen s přístupem pana doktora, který se mi věnoval nejen lékařsky, ale i lidsky, ale i s přístupem sester. Byly ke mně vlídné a termíny na objednání mi vždy našly. To že jsou někdy delší plně vynahradí péče pana doktora.
Pavel
Skvělý lékař, úžasný člověk. Ochota poradit a pomoci jak od pana doktora, tak od sestřiček. I úsměv dokáže ulehčit od bolesti. Kdyby se nejednalo o zdravotní problémy, tak bych řekl, že je velmi příjemné být v ordinaci na "návštěvě".
Vynikající lékař, odborník,hlavně úžasný človíček.Bohužel nelze říci o jeho tmavovlasé sestřičce.Ta Vás může odradit neprofesionálním přístupem ,které nestojite ani za to aby Vás nechala dokončit větu a položí telefon.
Pan doktor je úžasný, profesionální, má skvělý přístup a je to nevídaný odborník. Musím ale upozornit na absolutně neprofesionální a nepříjemný přístup jeho tmavovlasé sestry. Nenechte se tedy odradit:-)