Běžný termín
Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Běžný termín
Bezdružická 274, Planá
SWISS MED CLINIC s.r.o.
1985 - 1991 Lékařská fakulta Masarykova
universita Brno
1995 - atestace chirurgie I.st.
2000 - atestace chirurgie II.st.
2002 - licence kolonoskopie a endoskopická polypektomie
2008 - specializovaná způsobilost lékaře
Praxe
1992 - 1994 Nemocnice Český Brod sek.lékař chir.odd.
1994 - 2001 Nemocnice Planá sek.lékař chir.odd.
2001 - 2010 Nemocnice Mar.Lázně 2003 - 2004 zást.primáře
2004 - 2010 primář chir.odd.
2010 - Swiss Med Clinic s.r.o Planá vedoucí lékař JPL
Stáže
2000 - odborná stáž Nemocnice Na Bulovce chir.klinika
2002 - odborná stáž ÚVN endoskopie GIT
Členství - ČLK
Česká chirurgická společnost
Česká lékařská společnost JEP
L.Š.
Jsem v šoku z toho jak se pan doktor zachoval k tatkovi, ktery mel pokousanou ruku. Nechtěl ho pomalu ani ošetřit a ještě mu doporučil, ať jde k chirurgovi v místě bydliště, přitom můj taťka byl od své praktikující lékařky doporučen k panu doktorovi Švecovi. Nedostatečné ošetření ze strany pana doktora. Neochota.
Naďa Maxová
Vstřícný, komunikativní a velice šikovný pan doktor. Výborná péče, ochota a přístup také jeho sestřičky.
Hobzová
Výborná zdravotní péče.Velké poděkování MUDr.Josefu Švecovi(Primář) a jeho sestře Štěpánce Řehákové????
Hana Zimová
Pana primáře Švece navštěvuji od 5/2014 na gastroenterologické ambulanci v Mariánských Lázních. Vyléčil mi vřed na dvanácterníku a 9/2015 jsem mohla podstoupit laparoskopickou operaci žlučníku V Plané. Byla mi poskytnuta vynikající předoperační i pooperační péče. Především oceňuji jeho příkladný profesionální a lidský přístup k pacientovi. Celý jeho tým oddělení chirurgie zaslouží velké uznání. Hana Zimová
Petr
Včera jsem podstoupil gastro a kolonoskopické vyšetření u pana primáře ve Swiss Med Clinic v Plané u ML a je vidět že pan doktor je profík.. I když jsem se tohoto vyšetření moc obával a měl mít anestezii ,ke které nakonec nedošlo. Výkon pana primáře hodnotím velice pozitivně. Doporučuji Málem bych zapomněl na perfektní výkon a přístup sestřičky ...
Stanislava Kleinová
Pana doktora jsem navštívila na gastroenterologické ambulanci v nemocnici v Mariánských Lázních. Je velmi milý, vstřícný, komunikativní, trpělivě pacienta vyslechne a vše vysvětlí. Doporučuji ho všem, kteří mají podstoupit kolonoskopické vyšetření. Pan doktor volí velmi citlivý přístup a musím pochválit také neméně skvělou sestřičku :-)