Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
Hledejte v názorech
J.Betko
Je to nejlepší zubní lékař co znám a jsem jeho pacient prakticky od začátku jeho působení.
Kedarop.K13
Pan doktor Stránský je prostě super. Zachránil mi zuby na spodní čelisti a přesto, že jsem si takříkajíc "užil" na křesílku při dvou implantátech, mám radost a velkou spokojenost s novým ozubením. Slova díků za jeho pečlivou a profesionální práci a ohromný lidský přístup jsou plně na místě. A děkuji za jeho obětavost a trpělivost se mnou, protože mě zbavil strachu ze "zubů do skleničky"
Karel - Louny.
B.B.
K panu doktoru Stránskému jsem začala chodit nedávno a jsem jím nadšena. Provádí skvělou a pečlivou práci, používá moderní postupy a je příjemný ke svým pacientům. Díky injekci, která je samozřejmostí, nic nebolí a když je něco přeci jen nepříjemné, dokáže vlídným slovem uklidnit. Jsem ráda, že chodím právě k němu.
Iren kraft
Pan dokor ,je ten nejlepší zubař co jsem kdy poznala má zlaté ručičky a nebolí u něj vůbec nic ...je to profesionál a na svém místě ...jen doporučuji Irena
Iren kraft
guest
gu
NJednoznačně nejlepší zubař, jakého jsem kdy potkala! Z profesní i lidské stránky.
N
Odborně asi vemi dobrý a v přístupu k pacientům asi taky.
Díky panu doktorovi jsem se přestala bát zubaře :))Překvapil mě svou lidskostí a přístupem,pochopením pro strach z vrtačky...Milý, příjemný,vždy usměvavý, ráda k němu chodím. Vřele doporučuji všem bojácným pacientům
Jsem velmi spokojený
Dostala jsem na něj doporučení a nemohu jinak než souhlasit. Perfektní profesionální přístup!