Léčebná rehabilitace
Primátorská 1196, Prachatice

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolí

B
Umístění: Léčebná rehabilitace Jiný

Odborník, hned po první návštěvě mi pomohl. Doktoři v nemocnici v Českých Budějovicích mi nepomohli, MUDr. Stern pomohl, vrátil mě zpět do života ! Doporučuji. Má zlaté ruce! A sestřičky na rehabilitacích jsou úžasné , vstřícné, vše ukážou, vysvětlí, pomohou! Jsem nadšená, velice spokojená. Doporučuji

Umístění: Léčebná rehabilitace

Příjemný a lidský přístup. Vždy se mi, s mým zdravotním problémem, snaží pomoci.A dále bych chtěl poděkovat kolektivu jeho spolupracovníků, kteří pod jeho vedením (Mudr. Sterna) odvádějí, opravdu, dobrou práci.

Zkušenosti jen positivní, jsem ráda, že když je člověku ouvej, má se kam obrátit na odborníka na pravém místě!

Trapné podávání ruky pacientům má zakrýt aroganci a nezájem o pacientův názor. Obvodní lékař mi pomohl více než tento" odborník". Už nikdy více. Má vlastní zkušenost mě přesvědčila o pravdivosti kritiky Mudr.Sterna od nespokojených pacientů. Bohužel jim musím dát za pravdu. Sobě i ostatním pacientům přeji, aby bylo více lékařů, kteří budou mít zájem řešit naše potíže a snahu nám pomoci.

Odbornik, dobrej chlap, vzdycky poradne napravi, i kdyz z nej jde teda jooo respekt!

doporučuji vždy mě Mudr.napravil

Výborný doktor! S lepším RHB lékařem jsem se zatím nesetkala. Napravit umí jako nikdo jiný.

Koho znám já a někdy u něho byl, tak jsem slyšela jenom chválu. Sama jsem se přesvědčila, jak dobrej doktor to je a jak mu lidi závidí, tak se nesmí nikdo divit těm pomluvám a fámám, které o něm lidi rozhlašujou. Ale k tomu, aby jim pomohl svýma zlatýma rucema, k tomu jim dobrej je.

I

Supr chlap. Sympatickej, usměvavej, pořádná hora, ruce jak lopaty, ale kam se hrabe většina doktorek v citlivém zacházení. DOPORUČUJI.