Kardiologická a interní ambulance
Březinova 62A, Jihlava

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily kardiologů v okolí

Mám bohužel též negativní zkušenost s panem doktorem Skálou. Jeho arogantní a ironické jednání jsem si vyzkoušela na vlastní kůži. Nejsem člověk, který by vyhledával doktory jen tak ze srandy, nebo že nemá zrovna co dělat... A vždy jsem zvyklá jednat slušně, a o to víc mě vykolejilo jeho jednání.
A poté, co jsem telefonicky prosila o objednání na konzultaci týkající se mé babičky, jsem se už ke slovu nedostala, po tom, co mi sdělil, co měl na srdci, "třísknul" s telefonem. Nad takovým jednáním mi zůstal rozum stát... a bylo mi z toho opravdu velice smutno...

Mám velice negativní zkušenost, požádali jsme pana doktora Skálu o konzultaci tatínkova zdravotního stavu, ve věku 65 let má vážnou srdeční arytmii provázenou spoustou objektivních potíží včetně dušnosti, otékání nohou a únavy, díky které je úplně vyřazen z běžného života. Jeho praktická lékařka tatínkovi pouze ředí krev a chystá ho na zákrok elektrošokem. Právě obtíže spojené s arytmií nás dovedly do ordinace pana doktora Skály, bohužel pan doktor nás po přečtení zprávy od praktické lékařky, bez jakéhokoliv vyšetření, arogantně "vyhodil" z ordinace se slovy že všechno je jak má být. Tatínek je člověk který v životě nepotřeboval doktory a rozhodně nevyhledává příležitosti k tomu jít si postěžovat k lékaři. Díky neurvalému zacházení pana doktora už bohužel tatínka nepřesvědčím aby vyhledal jakoukoliv pomoc. Moc vám pane doktore děkuji!

Ochotný slušný na patřičné úrovni, jen se divím, že zdrav. pojišťovny s takovým odborníkem nepodepíší smlouvy, jsem znechucen jednáním zdrav.pojišťoven

Opravdu profesionál s lidským přístupem.

skvělý a odpovědný přístup

VELMI ZODPOVĚDNÝ DOPORUČUJI

profesionální a lidský přístup

C

Odborník, s úžasně lidským přístupem

velmi kvalitni doktor

Pan doktor Skála je lékař na svém místě. Odborník s lidským přístupem. Velice chválím a doporučuji.