Zobrazit ostatní profily kardiologů v okolíCeník
Klára J.
Mám bohužel též negativní zkušenost s panem doktorem Skálou. Jeho arogantní a ironické jednání jsem si vyzkoušela na vlastní kůži. Nejsem člověk, který by vyhledával doktory jen tak ze srandy, nebo že nemá zrovna co dělat... A vždy jsem zvyklá jednat slušně, a o to víc mě vykolejilo jeho jednání.
A poté, co jsem telefonicky prosila o objednání na konzultaci týkající se mé babičky, jsem se už ke slovu nedostala, po tom, co mi sdělil, co měl na srdci, "třísknul" s telefonem. Nad takovým jednáním mi zůstal rozum stát... a bylo mi z toho opravdu velice smutno...
Vladislava Bečková
Mám velice negativní zkušenost, požádali jsme pana doktora Skálu o konzultaci tatínkova zdravotního stavu, ve věku 65 let má vážnou srdeční arytmii provázenou spoustou objektivních potíží včetně dušnosti, otékání nohou a únavy, díky které je úplně vyřazen z běžného života. Jeho praktická lékařka tatínkovi pouze ředí krev a chystá ho na zákrok elektrošokem. Právě obtíže spojené s arytmií nás dovedly do ordinace pana doktora Skály, bohužel pan doktor nás po přečtení zprávy od praktické lékařky, bez jakéhokoliv vyšetření, arogantně "vyhodil" z ordinace se slovy že všechno je jak má být. Tatínek je člověk který v životě nepotřeboval doktory a rozhodně nevyhledává příležitosti k tomu jít si postěžovat k lékaři. Díky neurvalému zacházení pana doktora už bohužel tatínka nepřesvědčím aby vyhledal jakoukoliv pomoc. Moc vám pane doktore děkuji!
pacient
Ochotný slušný na patřičné úrovni, jen se divím, že zdrav. pojišťovny s takovým odborníkem nepodepíší smlouvy, jsem znechucen jednáním zdrav.pojišťoven
Opravdu profesionál s lidským přístupem.
skvělý a odpovědný přístup
VELMI ZODPOVĚDNÝ DOPORUČUJI
profesionální a lidský přístup
cccccc
Odborník, s úžasně lidským přístupem
velmi kvalitni doktor
Kadlecová
Pan doktor Skála je lékař na svém místě. Odborník s lidským přístupem. Velice chválím a doporučuji.