Zobrazit ostatní profily veterinářů v okolíCeník
nejlepší veterinář široko daleko
Pan MVDr. se mi vždy snaží polopaticky vysvětlit léčbu. Ať mohu doma pokračovat ve správné medikaci a já tím mohl pomoci svému psékovi. Za léta co k panu Doktorovi chodím jsem zjistil, že je to to Pan Veterinář na svém místě. Má výborné odborné znalosti a je i též velice emapatický. Cenově se pohybuje oproti konkurenci v Přerově a okolí na nižších sazbách. Palec nahoru!
Jana
Výborný diagnostik, pan doktor velice dobře rozumí své práci, vyšetření dělá opravdu důkladně, vždycky pomůže, jinam bych už nešla
Pavla
Děkuji dr. Pospíšilíkovi za jeho dlouholetou péči o naše mazlíčky. Jsme s ním velice spokojeni, jezdíme za ním z Olomouce už roky a všem známým ho doporučujeme.
Jana a Martin
Nelíbila se nám nedůvěra k lékaři MVDR. Pospišilíkovi který nám nevěřil že náš kocourek má bolesti při čůrání.Bohužel nám umřel.
Pan doktor se hodně změnil během půl roku říká to spousta znamých že je arogantní.
A Hlavně bych doporučil MVDr Pospišilíkovi o důkladnou péči starším zvířátkům
Jitka Muchová
Velmi empatický, ochotný a důsledný, je prostě skvělý. Vždy udělá maximum, pomůže, poradí. Nejlepší PAN veterinář jakého znám.
Klára V.
Skvělý pan veterinář. To je ale díky věčně plné čekárně poznat i tak. S našim psiskem byl od prvních očkování, přes záchranu života až do posledního vydechnutí, kdy přišel až k nám domů. Děkujeme a doporučujeme.
Jindřiška Mrkvová
Nejlepší doktor!!!
Vzdělaný - dalo by se říci že zná všechno, ochota, vstřícnost, empatie a obětavost na prvním místě.
J.
Úžasný přístup, odbornost, ochota. Nepotkala jsem lepšího veterináře! Mezi chovateli oblíbený a uznávaný odborník se srdcem na správném místě. Děkuji za maiňáky z Příbora
monika.zag
PAN veterinář se zlatým srdcem,je vidět,že zvířata opravdu miluje a léčí je s láskou.Zachránil nám pejska,i když jsme přišli na poslední chvíli.Jinam už chodit nebudeme a mohu jen doporučit.
schindp
Skvělý veterinář na správném místě. Naprostá profesionalita, ochotný pomoci všem malým i velkým pacientům. Mě osobně zachránil pejska a jsem mu za to nesmírně vděčná. Pokud můžu doporučit, tak jedině k tomuto veterináři se zlatým srdcem!!