Ordinace odborného lékaře ORL
Ponávka 6, Brno

Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolí

Pana docenta Plcha doporučuji všem. Zachránil mi tvář a vyřešil svým jednáním / léčením, rozhodováním/ ještě jako primář na ORL v Břeclavi můj hodně špatný zdravotní stav levé čelistní dutiny po CALDWELLOVĚ operaci z Kyjovské nemocnice. Je to odborník na pravém místě a nikdy nezapomenu jemu tak i jeho bývalému kolektivu z nemocnice Břeclav jak se o mně starali a dokázali takřka nemožné a dostali mně z mého neskutečně špatného zdravotního stavu po x letech. Odborník na pravém místě. I má současná lékařka z důvodu přestěhování pana docenta Plcha zná a říkala, že je hodně velký odborník. Děkuji pane docente. Důbravová /nyní Švecová Důbravová/

Rychlý přesný a vždy mě pomohl.

I

Stoprocentní odborník s velmi lidským přístupem k pacientovi. Jako dítě jsem se léčila u jeho táty stejného jména a věhlasu, který byl primářem 2. městské nenocnice v Brně. Jablko nepadá daleko od stromu. MUDR. Plcha mladšího, který je rovněž primářem vřele doporučuji.

A já zase vděčím panu primáři za to,že mě vždycky těšilo dělat sestřičku ve zdravotnictví a hlavně deset let u něj na oddělení v nemocnici na kolišti Jana Kroupová P.S.přeji hodně zdravíčka a pracovních úspěchů

Z

Stejně jako paní Pěnkavová vděčím i já profesoru Plchovi za to, že opět slyším. Též jsem prodělal operace obou uší v rozmezí dvou let (2001 a 2002). I obě moje operace se povedly.
Přitom "odborníci" z FN Bohunice mi doporučili sluchadlo - operace prý nic nevyřeší.

Mockrát mu děkuji a doporučuji tohoto lékaře všem.

Výborný lékař, 2x mi operoval hlasivky a vždy s úspěchem.Je to odborník, ke kterému mám 100% důvěru. Na kontroly do jeho ambulance docházím 20 roků a určitě lékaře měnit nebudu.

velmi dobrý specialista a chirurg.

Díky tomuto lékaři mohu žít plnohodnotný život, neboť provedl dvě operace uší v rozmezí 2 let po sobě a obě operace se povedly. Díky němu slyším.
Od jiných lékařů mi byla doporučena jen naslouchadla. Pokud by mě Doc. MUDr. Plch neoperoval, žila bych s nimi dodnes.
Moc děkuji, doporučuji tohoto lékaře všem.