Zobrazit ostatní profily internistů v okolíCeník
Shimy
Nikdy vám nezapomenu co jste pro mne kdy udělal! Z celého srdce doporučuji! Pán doktor s velkým D... Ochota, vyslechnutí a pomoc je zde samozřejmostí! Tvoří se sestřičkou dokonalý tým a udělají vše pro naše blaho!
Slávek J.
Naše dvouletá dcera díky panu doktorovi zřejmě nebude muset celý život používat kortikoidy na ekzém. Pan doktor odstranil příčiny. Je to jeden z nejlepších odborníků na celostní medicínu, kterého znám, potvrzuji velmi milý přístup, laskavost a skromnost.
Výborný lékař a psycholog, s úžasným přehledm.Sestřiku má anděla, takže dohromady naprosto úžasná dvojice. Ráda k nim chodím, protože je to komplexní a lidský přístup, který skoro všude jinde chybí. Vřele doporučuji!
úplně super, úžasnej člověk, skvělé výsledky
Igor Čihák
Dlouholetý internista, který s medicínským vzděláním používá alternativní medicinu s výbornými výsledky (moje dcery dlouhá léta bez antibiotik). Navíc velmi vstřícný, lidský a obětavý přístup ke všem pacientům. Výborný lékař a člověk.
8 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
MUDr. Josef Pekárek - dotaz
Dobrý den pane doktore. Obracím se na Vás s prosbou, zda lze odstranit bolesti při artroze kyčle 3 stupně alternativními prostředky. Nechci jít na operaci, proto sháním nějakou radu. Děkuji Vám předem za Vaši odpověď. S pozdravem
Dobrý den. Úplné odstranění bolestí při 3. stupni bych asi neočekával. Ale zlepšení obtíží určitě možné je.
JP
Dobrý den, prosím o sdělení, zda stačí terapie Bicom jednou za měsíc. Už na ni chodím hodně dlouho a připadá mi, že jsem čím dál tím horší. Před začátkem jsem o borelióze vůbec nevěděla, dneska mě všechno bolí, mám oteklé klouby, jsem strašně unavená, křupe mi za krkem, všechny svaly ztuhlé. Na začátku jsem měla jen alergii na mléko. Připadá mi, že se ty borelie zase vzpamatuji a škodí. Moc děkuji za odpověď. Jarmila P.
Na to nelze jednoznačně odpovědět, je to individuální. Obecně platí, že u akutních obtíží jsou vhodné intervaly kratší - např. 1x za týden, čím chroničtější problém, tím mají být delší intervaly - klidně 1 měsíc. JP
Internisté s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Internisté s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze