Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Hledejte v názorech
Když neví tak aspon pošle někam kde vědí
Doprucuji
Dobry doktor.. rád si pokecá tak není nikdy nuda a dokáže dobře uklidnit :)
jati
Přirozené, lidské chování, nemáme u něj pocit, jako u jiných lékařů, že když mu člověk zavolá na soukromý mobil mimo ordinační hodiny,že bude komunikovat opdměřeně. Sympaťák, na nikoho si nehraje. S dětma to umí!
spokojena pacienka
JSEM SPOKOJENA,PRAVDA MUSI SE CLOVEK ZEPTAT ALE POTOM PORADI A ODPOVI NA VSE,KDYKOLIV ZAVOLAM PORADI NEBO DOJEDE,SESTRA JE TAKY VELMI PRIJEMNA A TAKE SI VSECHNY PACIENTY PAMATUJE JMENEM COZ SVECI ZE JE NA PRAVEM MISTE,UHERCICE
iveta
zdravím, Vás chtěla bych touto cestou panovi doktorovi moc poděkovat i paní sestřičce jsou moc ochotní a hodní k dětem já tam chodím už několik let i mě léčil, a vždy byl jednička, dnes am chodím i se synem dominičkem a je to pan doktor na pravém místě s dětma si umí poradit a je knim moc milý, takže pane doktore, moc si Vás vážím, a doufáme my všichni že tu snáma budete ještě moře let, iveta uherčice,
Hana
17 let jsme s ním spokojeni, při jakemkoliv problému doporučí odborné vyšetření.A sestřička je moc hodná a příjemná.
Lucie
Velmi dobrý doktor všem doporučuji ochotný poradit i mimo ordinační dobu všem doporučuji
Spokojená pacientka
Trochu méně upovídaný, ale myslím, že dobrý lékař. Když něco nevíte, ptejte se ho.
FIDE
Velmi milý, příjemný a především ochotný pediatr s přehledem v oboru.