Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
hajeksk
Pan doktor je sympaticky.mily a prijemny na pacienty. Jeho odborne kvality jsou plne na vysi. Timto dekuji za prikladnou peci pri mem zdravotnim stavu.V pripadnem problemu ho urcite vyhledam opet . Pacient Hajek Petr.
člověk na vysoké odborné úrovni velmi inteligentní,přitom skromného vystupování.
Panu doktorovi Matlochovi náleží to nejvyšší ocenění. Je špičkovým chirurgem, odborníkem na svém místě. Díky němu proběhla má operace úspěšně a pokud v budoucnu nastanou opět nějaké zdravotní problémy, mé kroky budou směřovat přímo do jeho ordinace. Sice je natolik vytížený, že na sáhodlouhé diskuze a vysvětlování nemá časový prostor, ale to je vzhledem k jeho odborným kvalitám zanedbatelný detail. Je sice věcný, stručný, ale výstižný. Má k pacientům velmi příjemné vystupování. Děkuji mnohokrát za péči. Spokojená pacientka
kdyby všichni lékaři byli jako mudr.Matloch. Kapacita,nejlepší lékář široko daleko, vzorný příklad pro všechny lékaře.Naprostá špička,vynikající lékař.
Kalinová Danuše
Ve svých, téměř 60. letech mám poprvé v životě zlomeninu. Přístup pana doktora je příkladný a a díky jemu není zlomený kotník pro mne špatnou životní zkušeností.
Jurištová Zuzana
Jsem velice spokojená s přístupem pana doktora. Vřele doporučuji, Jurištová Zuzana z Bocanovic