Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíCeník
Eliška Dudová
Specialista, empatický, lékař v velikým "L"
Moc děkujeme za léčbu dcery.
Lékaře doporučujeme!!!
Gábina
Výborný lékař, zachránil mi život. Byla jsem u jiného lékaře,který stanovil diagnosu klasické angíny. Nedalo mi to, druhý den jsem navštívila MUDr. Kunta, který mě ihned poslal do nemocnice,kde mě nasadili okamžitě antibiotika do žíly.Chodíme k němu celá rodina. Už nikam jinam! Příjemné prostředí, příjemné sestřičky.Díky pane doktore!
pacientka
výborný lékař, moc rádi ho celá rodina navštěvujeme.
Eva Seidlová
Výborný doktor s velkými zkušenostmi,perfektní operatér a příjemný člověk. Děti ho přes všechny nepříjemné úkony,kterými prošli milují.Rádi ho navštěvujeme, ikdyž by jsme ho nejraději nepotřebovali :-))Celá rodina.Kvalitní vybavení-odzvučená místnost na vyšetření sluchu,bezbolestné vyšetření nosní mandle(ne ručně):-)Odsávání dutin atd. Pěkné prostřdí ordinace,vlídné a profesionální chování sestřiček. Vřele doporučuji.
Eva Seidlová
Specialista, odborník v oboru,zkušený operatér, perfrktní přístup k pacientům. Stará se o mou celou rodinu,děti 3 a 6 let i přes píchání uší,operaci nosní mandle a odsávání dutin,což pro ně není nijak příjemné,pana doktora mají moc rádi a těší se k němu :-)Pěkné prostředí a profesionální práce sestřiček. Každému doporučuji.