Veterinarní klinika
Bělohorská 61, Praha 6-Břevnov, Praha

Zobrazit ostatní profily veterinářů v okolí

Umístění: Veterinarní klinika Jiný

Pejsek s akutními potížemi,nemočil, zánět močových cest,opakovaně nám v ordinaci ihned pomohli,nakonec osobně domluvili operativní řešení na klinice tentýž den,kde potvrdili vše,co na Břevnově řekli a udělali .Pejsek po operaci,vše vypadá dobře.

Já jsem spokojen.Muj pes trpí na hotspoty a opakované záněty kůže.Po dvou letech jsem narazil na veterináře,který automaticky nenasadil antibiotika,ale Tenazym a cistící roztok a do 14 dnů kůže zahojena.

Já se také připojuji s velmi pozitivním přístupem. Vždy nám pomohl. Dokonce i u problému se srstí, kdy jsme pohořeli u všech veterinářů. Jako k poslední instanci jsme tam šli se psem rodičů, který ochrnul na zadní nohy. Dva veterináři nám doporučovali operaci (mimo jiné i pan Herčík), i když nevěděli, co jí je. Po vyšetření u pana Kubečka se jasně ukázalo, že má velký nádor na páteři - neoperabilní. Ještě jsme zkusili odběr vzorku, kde se ukázalo, že jde o velmi agresivní kmen. Nakonec jsme byli rádi, že jsme jí ani sebe netrápili. Ty pozdější zkušenosti od známých a kamarádů nám daly za pravdu.

Přidávám se s negativním hodnocením této kliniky.Plně nesouhlasim z paní Jiráskovou.Na Veterinu jsme jezdili, s naším psem, velmi často (z počátku jednou, po půl roce 2x až 3x měsíčně) a to po dobu 9 měsíců. Náš pes se jednoho dne hrozně třásl a vytrhával si chuchvalce srsti ze zadnice (to aby přenesl bolest jinam). Pan Kubeček nám řekl, že je asi otrávený a nasadili týdení infuzní terapii. Během infuzí se hladina močoviny a keratinu vůbec nesnižovala...tím se pobyt na klinice protáhl. Po deseti dnech stanovil diagnozu: selhání ledvin. Začala náročná a zdlouhavá terapie, která spočívala v dietě (zakoupené na veterině) a pravidelných odběrech krve. Ze sona jsme byli totálně zmatení, včetně veterináře, který měl problém ledviny vůbec najít. I přesto, že byl pes natolik zesláblý, že jsem ho musela k odběru krve přinést v náruči, veterinář nás odkázal naproti na akupunkturu. Když jsem namítla, že to asi už nemá význam...... prý se má všechno zkusit. Tak jsem šla. Dostali jsme jehličky, velmi drahý léky a naději....Náš milovaný pes za 3 dny zemřel. Nebudu rozepisovat kolik nás celkové "prodlužování života" stálo, ale jedno dnes už vím s nemocným psem pojedu jinam.Není to jen můj názor,ale i známích a lidí z okolí.

musím nesouhlasit s paní Kateřinou, co nezná pravopis. Chodím k panu doktorovi 20 let, vždy pomohl, netahá z lidí zbytečně peníze, vše řekne na rovinu, což se o každém vetovi fakt říct nedá.

1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobry den.Mam dotaz.Kolik tydnu musi mit stene aby mohlo byt naockovano a dostat cip a vystavili jste mi pas pro jeho vyjezd z republiky..Dekuji.

Čip a pas lze dát kdykoli, ale pas nabude platnosti až s očkováním proti vzteklině, které lze provést až od 3 měsíců stáři. Zdraví veterina na Bělohorské

MVDr. Josef Kubeček