Je to výborný a skvělý zubař,jsem s ním maximálně spokojen.Mohu jen a jen doporučit.Je velmi vlídný a ochotný a ochotná a velmi příjemná je i sestřička.Všem mohu jen doporučit. Jsem moc rád, že před několika roky mě vzal do své evidence.
Miroslav Zachariáš
Je to výborný a skvělý zubař,jsem s ním maximálně spokojen.Mohu jen a jen doporučit.Je velmi vlídný a ochotný a ochotná a velmi příjemná je i sestřička.Všem mohu jen doporučit. Jsem moc rád, že před několika roky mě vzal do své evidence, i když, jak řekl, už měl plný stav - ani se nedivím!
Vrele doporucuji,pratele. Pan doktor Krizan ma zlate ruce a v kombinaci s vrelym lidskym pristupem se skratka hleda tezce jemu podobny.Sem opravdu rad ze me okolnosti dovedli do jeho ordinace:)Profesional na urovni...
Kratochvil Pavel
Je nejlepší,pořád to něm říkám a dneska mě o tom zase přesvědčil.chloupcenka
Supr zubař, přišel sem asi po 6 letech na prohlidku ani nehl brvou vyvrtal dva kazy a za 15min sem byl pryč. Prostě luxus. Doporučuji
Doporuřuji.
karkulka
dlouho jsem hledala zubaře, který by mi vyhovoval, a našla jsem ho, nemá chybu
Jana Chloupková
Opravdu je nejlepší,chodíme k němu už hodně let celá rodina,moji rodiče, já i moje děti,ted už i vnučky-jsme všichni spokojeni s jeho péčí i přístupem.
Iveta
Naprosto skvělý zubař,jsem s ním maximálně spokojená.Mohu jen a jen doporučit.Je velmi vlídný a ochotný a ochotná a velmi příjemná je i sestřička.Všem mohu jen doporučit.
Fin
Velmi ochotný zubař. Vždy poradí a pomůže.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Třebíči
Zubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Třebíči
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Třebíči