Kardiologická a interní ambulance
Višňová 673, Most

Zobrazit ostatní profily kardiologů v okolí

Je velmi pečlivý, ochotný a pacient je pro něj důležitý. Jsme rádi, že se o nás stará zrovna on a jeho ilá paní. děkujeme

Musím souhlasit s názorem jednoho z hodnotitelů- pane doktore, děláte čest doktorům, která v Mostě v posledních letech tak utrpěla. Velmi jste mě překvapil, jakým způsobem jste se mnou, jako pacientkou hovořil, jakým pečlivým způsobem bez ohledu na to, kolik času to zabere, jste mě vyšetřil a kolik času věnujete i rozborům Holterů. Tři roky řeším zdravotní problémy, které mi velmi změnily život, a poprvé mám pocit, že mé problémy opravdu někoho zajímají a pevně doufám, že se i vyřeší. S takovou pozorností jsem se rozhodně nesetkala v nemocnici v Ústí nad Labem ani v Praze na Bulovce. Jsem Vám velmi vděčná. Vaše pacientka Lucie Kaftanová

je to dobrý kardiolog,když potřebuji,pomůže co nejdříve může,a se vším čím můžeJ

pan doktor je velmi pečlivý,každé vyšetření provádí důsledně,proto doporučuji.

Lidsky přístupný kardiolog u kterého se léčím již delší dobu

Jeho vstřícný a laskavý postoj k pacientovi, se opírá rozsáhlé odborné vědomosti, podpořené vynikajícím technickým zázemím. Na základě jeho (o víkendu prováděné)analýzy tlakového a EKG holteru, mi nemusel být implantován lékařem v Poděbradech doporučený kardiostimulátor, což při kontrole mého bybasu respektovala i nemocnice Na Homolce. Při následné kontrole mě kromě podrobného vyšetření srdce provedl (na základě výsledků velice rozsáhlého souboru krevních testů) i echo vyšetření žlučníku, ledvin, jater..., které se této lékařské pozornosti dočkaly poprvé v mém životě. K mé spokojenosti s jeho ordinací nepřehlédnutelně svou vlídností a odborností přispívá i jeho manželka (lékařka?), která mu v ordinaci vytváří skvělé zázemí ve funkci zdravotní sestry.

Je to velmi dobrý kardiolog, který má na vše potřebné řešení

Š

jsem u lékaře. Dr. Krále již rok a za ten rok jsem absolvovala pár vyšetření, a jsem spokojená. Přístup k pacientům velmi vstřícný, cítíte se v jeho ordinaci uvolněně, a jistě. Máte před sebou odborníka.... doporučuji je skvělý.

Já si vážím pana doktora, protože mi zachránil život. Je milý, ochotný a rozumný. Ordinaci ma velmi pěknou a má velice milou sestřičku. Jsem s ním velice spokojená a doporučuji.

Pan doktor Král,je opravdu důkazem toho,že je hoden Hypokratovy přísahy.Dělá čest své lékařské specializaci,každý lékař v Mostě,by si ho měl vzít za vzor a příklad.Jako jediný
v Mostě dělá čest všem doktorům!Chci mu tímto poděkovat za jeho příkladný přístup k pacientům,za jeho lidskost,a příkladnou odbornou specializaci.Takových více...A hlavně v Mostě...