Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Tatiana
Nemám s tímto lékařem dobrou zkušenost. Naopak, mám velmi špatnou. Sestra má neprofesionální jednání, je schopna říci o pacientce, že je praštěná, což mi přijde vrchol hulvátství a lékař je na nic. Mě nechtěl ošetřovat a poslal mě do Motola jen proto, že věděl, že budu rodit císařským řezem. Odmítá určit pohlaví dítěte. Mohla bych se zde vyjádřit i o tom, jak zanedbal u mé dobré kamarádky těhotenství natolik, že způsobil srdeční vadu u dítěte, ale prý nemohu, takže více se nevyjádřím. Lékaře Josefa Krákoru ani jeho sestřičku Alenu Dvořákovou nedoporučuji!
hodnocení
K panu doktorovi chodíme celá rodina a jsme zcela spokojené:) Zatím jsem neměla závažnější problémy, ale doposud mi vše skvěle vysvětlil a pomohl mi. Má skvělý přístup a určitě bych za jiného lékaře neměnila.. Je velmi ochotný a vychází vstříc. Jsem spokojená a mohu jen doporučit.
epidermis
Já jsem chodila k panu doktorovi 15 let, musela jsem si najít jiného jen z toho důvodu, že jsem se přestěhovala na Moravu. Vždy mě důkladně vyšetřil, v těhotenství mě při každé návštěvě uklidňoval a trpělivě odpovídal na mé přiblblé dotazy, při rozhodování o léčbě mi dal vždy na výběr poté, co mi vysvětlil všechny možnosti. Velmi doporučuji.
Jana
CHODÍM PANU DOKTOROVI UŽ PLNO LET A JSEM SNÍM VELICE SPOKOJENÁ,NIC NEZANEDBÁ,VŠE ŘÁDNĚ VYŠETŘÍ,DOBŘE PORADÍ...PŘEJI MU AT MÁ DÁLE JEN SAMÉ USPĚCHY.....JE VELMI MILÝ....
Svatava Barešová
Jezdím za panem doktorem ze Sedlčan již roky a jsem s ním velice spokojena...vždy vše vysvětlí a je velice milý...nic nezanedbá...To,že chce za určite pomucky více, jak zde některe ženy píší...je soukromý lekař a tudíš musí mnoho investovat...myslím,že nikoho jednou za pul roku či rok nezruinuje,když dá 50kč za zrcadlo...atd...Znám jine lekaře,kteří na pana Krákoru zdaleka nemají a z toho duvodu si takových lekařu velice cením...přeji hlavně brzke uzdravení...
Doporučuji
Je to milý a příjemný člověk, který je dle mého soudu odborník a vždy je ochotný zodpovědět veškeré dotazy. Vždy mi v těhotenství pomohl.Jsem velice spokojená!
Je to jednička, jeho 30 let praxe mluví za vše!!!
Přeji mu je to nej a budu ráda, když tu pro nás bude ještě dlouho.
velmi ochotný, příjemný, doktor na svém místě,taktéž sestřička je na svém místě,milá , šikovná, usměvavá
Chápavý, poradí, doporučí, uklidní -svému oboru i ženám rozumí.
Svědomitý,vždy ochotný, poradí, lékař na svém místě.