Hledejte v názorech
nejlepsi
Antonie D.
Prostě-je to "náš doktor"-rozumí oboru i nemocným-mnozí ho sice pomlouvají,ale přesto ho máme všichni rádi.Pomůže těm,co to potřebují,na simulanty je odměřený-z tohoto důvodu ho nemají rádi a píšou v jeho neprospěch.
Doktore-držte se, hájte zájmy nemocných a nikoli zájmy simulantů a rentiérových bojovníků !!!-hájíte tím zájmy slušných lidí !!!
pacientka Antonie
Znám pana doktora dlouho.Ačkoli má rozsáhlý obvod a pracuje zřejmě více, než je běžná pracovní doba,zvládá vše výborně.Pracuje i na pohotovostní službě,kde jsem ho navštívil se svým strýcem coby pacientem a tento lékař mu prakticky zachránil život svým profesionálním rychlým zásahem- výborný lékař.
doporučuji.
poznámka: nemocným pomáhá, ale flákače a simulanty rychle pozná-proto je možné ono negatívní hodnocení ostatních pacientů.
Rožnovský Frýdek
Pan doktor Koutník je zkušený lékař který rád pomůže a poradí.
Jsem s ním spokojený a nehodlám měnit.
Pacientka z Bludovic
Pan doktor Koutník je velice příjemný, ochotný pomoci, až si koupí EKG bude dokonalý.
CHovanec
Trošku pomalejší, uštěkaná sestra, ale lepší než nic, že jo..
- Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Frýdku-Místku
- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Frýdku-Místku
- Praktičtí lékaři s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Frýdku-Místku
- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Frýdku-Místku
- Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Frýdku-Místku