Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Starostlivý, vždy mi pomohl. Je veselý a milý. Přivdala jsem se, tak ho znám krátce (cca 2 roky). Je to stará škola a je to znát :)
Vynikající lékař !!! Jsem maximálně spokojena !!! Je to opravdu největší odborník na celé poliklinice ve Val.Kloboukách!!! Chodíme celá rodina a neměnili bychom !!!Vždy poradí, vyslechne, pro něho je hlavní PACIENT - nic jiného !!!
Velmi dobrý odborník,laskavě se věnuje každému,chodím kněmu mnoho let,nikdy jsem nezažil,že by mě nějak odbyl.Je vidět,že si nejen dobře pamatuje potíže svých svěřených nemocných,ale je rovněž dobře poznat,že stále studuje.Vědomosti se snoubí se zkušeností,laskavost se solidním vystupováním.
váhající pacient
Povýšený, to ano, arogantní to ani ne. Spíš teoretik, prohlídky odbývá, spousta jím předepisovaných léků je značně zastaralých, v lékárně mi řekli, že už je na okolí předepisuje pouze on.
Dlouholetý pacient
Znám pana doktora jako trpělivě vlídného lékaře.který s každým jedná slušně a snaží se mu pomoci.
povýšený a arogantní dr., který považoval silný zápal plic za mou simulaci, kterou musel léčit dr. Štach(trvalé následky).Není to jediné fópa , kterých se dopustil i u jiných pacientů. velmi špatný , špatný dr.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři v Uherském Hradišti
Praktičtí lékaři v Napajedlech
Praktičtí lékaři v Novém Jičíně
Praktičtí lékaři v Bojkovicích
Praktičtí lékaři v Luhačovicích
Více (13)Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Valašských Kloboukách
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Valašských Kloboukách
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Valašských Kloboukách
Praktičtí lékaři s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Valašských Kloboukách