MUDr. Josef Konopásek

Sakařova 497, Týn nad Vltavou

Přiblížit mapu

C
Umístění: Stomatologická ordinace • Jiný

Lack of basic modern equipment. Doesn't speak English so is impossible communicate. Very bad experience. Totally unprofessional. Never more!

Umístění: Stomatologická ordinace • Zub...Vícení implantáty Méně

Skvělý pan doktor, opravdový profesionál. Navíc je velmi milý a empatický. Děkuji za úžasný přístup a za naprosto bezbolestný výkon.

Umístění: Stomatologická ordinace • Zub...Vícení implantáty Méně

Děkuji MUDr. Konopáskovi za velice profesionální přístup. Je to odborník na svém místě a oproti zubařům v Českých Budějovicích je levnější. Pan doktor mi v horním patře aplikoval 5 implantátů, neboť jsem o své původní zuby přišla z důvodu parodontózy. Byl velice přesný, šetrný a s výsledkem jsem velmi spokojena. Jana Šilhová

Dr.Konopásek je podle mého názoru velice zručný a hlavně velice kvalifikovaný stomatolog.Znám mnoho lidí ,kteří za ním dojíždějí z daleka a velice si ho chválí za jeho preciznast. Také je podstatně levnější než třeba v ČB.Lepšího zubaře neznám!

jeden z nejlepších

výborný odborník

Pan Konopasek je dobrý zubař ale na zub čekam moc dlouho zaplatila jsem už mnoho penez a stale se nic nedeje.Ale držim mu palečky protože jinak je to užasný človek

Navštěvuji ho už mnoho let i s dětmi. Co udělá drží a je precizní, narozdíl od dvou předchozích týnských zubařů, které jsem vyzkoušela.

Je dobrý zubař, ale Ryba je Mudr. Ryba. Na toho nikdo nemá. Mudr. Konopásek je velmi arogantní a drahý.

Pan Konopásek je skutečný lékař!