Zobrazit ostatní profily neurologů v okolí

Umístění: Poliklinika Hodonín, spol. s.r.o. Jiný

Velmi nedoporučuji! Po mém omdlení a špatném výsledku EEG mi doktor řekl, že mám ASI epilepsii a během 3 minut v ordinaci odebral řidičský průkaz. Prý jestli chci léky? Nechtěla jsem. Nevysvětlil mi absolutně nic o této nemoci. Rukou ukázal na dveře a poslal mě k sestře, která mně utěšovala a vysvětlovala situaci. Navštívila jsem Nemocnici u Sv.Anny centrum epilepsie, kde mi po vyšetřeních sdělili, že žádnou epilepsii nemám a že špatný výsledek EEG může mít i naprosto zdravý člověk. Nechápali rozhodnutí pana doktora Koliby a velmi se tomu divili. Řidičský průkaz mi byl vrácen, vše trvalo 3 měsíce. Zde je velmi špatný příklad toho, jak špatné rozhodnutí lékaře dokáže ovlivnit život člověka. Pokud se vám něco nezdá u lékaře nebo nelíbí jeho chování, jděte jinam, máte na to právo.

Chodím několik let k panu doktorovi. Při poslední návštěvě se na mě obořil co tam chci, kdo mě tam poslal. Chová se velmi neomaleně k pacientům.

Nedoporučuji!!!Mému manželovi se třepala půlka těla (měl 28 let) a pan Koliba mu řekl, že mu nic není a že si na to třepání musí zvyknout. Přes známého se dostal k neurologovi do Brna, který mu řekl,že má něco v hlavě o velikosti 3x3 cm. Okamžitě naplánovali operaci. Po operaci mu řekli, že to byla malformace cév, která už krvácela, takže to bylo za pět dvanáct. Takže kdyby se řídil podle pana Koliby, že mu nic není a vykašlal se na to a neřešil to, tak už by nebyl mezi živými!!!!To je tak na žalobu!

Pan doktor Koliba je neurolog s velkým N. Je škoda, že sem napsalo svůj názor jen pár blbců a ta většina, která ocení jeho kvality, se nevyjádří. Myslím, že stačí se jít podívat do čekárny, kolik lidí k němu chodí!!
Milosch Belka

Pana doktora navštěvuji více než 10 let a jsem s ním velmi spokojena.

I

Velmi neochotný, nervozní, na pacienty se utrhává, do práce chodí zásadně pozdě, ordinační doba začíná v 7.00 hodin, ale pan doktor i se sestřičkou přichází kolem 7.30. Potřebovala jsem dojít odpoledne, po práci, nebylo možné, pan doktor měl pracovní nebo ordinační dobu jen do 11.00 každý den. Prý poté odchází hrát tenis. To ovšem bylo asi před pěti lety. Možná dnes je to jiné. Na dveřích má vývěsku, že každý den má ordinační dobu do 14.00. Ale jaká je skutečnost, když se lidé po 10. hodině objednávají na čas, kdoví. Nemám nejmenší náladu se o tom přesvědčit. Šla jsem jinam.

Pan doktor je odborník své profese ale poslední dobou jsem nabrala dojmu že ne pro všechny pacienty i to jeho neférové jednání.Odešla jsem k jinému. Milena.

Velmi dobrý,kvalitní a profesionální lékař.