MUDr. Josef Horak

Mladá Boleslav 1 adresa

Chirurgická ambulance

Jiráskova 1320, Mladá Boleslav 29301

• C

Spokojenost, doktor velmi dobrý, jako člověk? Spokojenost ;)

Výborný lékař i člověk, jsme mu velice vděčná za rychlý a profesionální přístup. 2x operace klíčku za které jsem mu velmi vděčná. Lucka P.

Dr. Kříž je přímý a rozhodný člověk, kterého bych za arogantního v žádném případě neoznačila. Jeho profesionální, energický přístup naopak hodnotím kladně. S důvěrou jsem mu svěřila plastiku LCA. Jsem sice po operaci teprve krátce, ale vše vypadá velmi slibně. Pana doktora doporučuji.

Byl jsem u něho. Vše standartní. Nevyžaduji od lékaře aby se se mnou vybavoval. Chci info, radu a pak hned od doktorů pryč. A tak to bylo zde. jeden druhého jsme nezdržovali. Z předchozích negativních hodnocení mám pocit, že to psal jeden člověk se záměrem očernit. Lékař na mne působil rozhodně a sebejistě. Žádný váhavý střelec.

• plastika ACL a nemužu si stěžovat fakt super velice doporučuji

• :)

• Nejlepší kterého znám

Možná kvalitní lékař, nicméně velmi lhostejný vůči běžnému pacientu, jemuž kvůli spánku ve službě neváhal ovlivnit další život a sportovní kariéru. "Velmi slabý" by pro takového lékaře bylo příliš dobré hodnocení. Vlastní zkušenost!

Je to velmi dobrý lékař s velkými zkušenostmi a prefesionálním přístupem k pacientům