Praktický lékař pro děti a dorost
Tvarožná Lhota 190, Strážnice

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Umístění: jiné místo Jiný

S MUDr. Holubíkem jsem se setkala v nemocnici v Hodoníně, kde byla dcera hospitalizována kvůli febrilním křečem. Tento lékař nejen, že prováděl vizitu jaksi prapodivně bez přítomnosti rodičů, ačkoliv mám plné právo být u dcery 24 hodin denně, ještě jí bez mého souhlasu dal naprosto bezdůvodně diazepam, ačkoliv dcera byla už 3. den bez teplot. Zdůvodnil to tím, že měla kopřivku (3 červené tečky na břiše). Podle mě to bylo spíš kvůli tomu, aby měl ve zprávě medikaci a obsazené lůžko na JiP. Pak mi vyhrožoval, že pokud půjdeme na reverz, tak dcera dostane znovu křeče (i když tohle je naprosto bezpředmětné zastrašování, když už teploty 3 dny neměla, z testů jí nic nevyšlo a na nic ji v nemocnici neléčili).

Umístění: jiné místo Febrilní křeče

Pan doktor Holubík je příjemný a vstřícný lékař, se kterým jsme se poznali při hospitalizaci synka s febrilními křečemi. Vše nám vysvětlil, byl ochotný ve všech směrech a touto cestou děkujeme!
Z Prahy zdraví Popplovi a hlavně Michaelek :)

Umístění: jiné místo Febrilní křeče, zápal plic

S panem doktorem jsme se setkali na JIP dětského odd. nem. Hodonín, kam dcerku dovezli po febrilní křeči. Příjemný pan doktor. Vše vysvětlil, ochotný, vstřícný. Stejně tak i ostatní na dětském oddělení.

N
Umístění: jiné místo Zhoršení zdravotního stavu syna

Lékaře jsme navštívili v jeho ambulanci v Hodoníne. V čekárně jsme čekali cca hodinu než nás vzal dovnitř, počet pacientů před námi byl jeden chlapeček co jen čekal na výsledky. Po vstupu do ordinace byl pan doktor velmi nepříjemný a dezorientovaný. Při vyšetření zlomil synovi v puse dřevěnou špachtličku, se kterou vyšetřoval a ani se neomluvil, dokonce se začal smát. Třísky byly velmi ostré a velmi mne o šokovalo. Vzala jsem syna pryč s tím že vyšetření skončilo. Načež se pan doktor začal se mnou hádat a opouštěla jsem ambulanci s plačícím synem v náručí a řvoucím doktorem za zády. Pan doktor Holubík se choval neprofesionálně.

Nikdy jsem s ním žádný problém neměla. Byl vždy příjemný a milý.

Tak s tím musím dost nesouhlasit. CHodím k němu se svými dětmi přes 10 let a nevzpomínám se, že by někdy něco zanedbal. Spíš naopak. Je pečlivý, na druhou stranu se nebrání tradičnějším (nebo lidovým, babským, alternativním - jak to chce kdo nazvat) metodám, což se mně líbí (samozřejmě když nejde o nic závažného). Co se týká chování, ke mně i k dětem se choval vždycky velice dobře a přátelsky. V rámci objektivity musím říct, že jsem byla kdysi svědkem jeho opravdu docela arogantního chování k jedné matce, ale ta zas byla docela hysterická - takže kdo má větší vinu?