Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
Bla.adela.hova
Arogantní pan, který se tváři jako kdyby jste ho svou přítomnosti otravovali. Přítel nemohl pomalu ani bolesti chodit a on ho se ho ptal proč přišel, ze mu nic není. Opravdu by svou práci nemel dělat a opravdu nedoporučuji! Pokud víte, ze vás bude ošetřovatel on, tak rychle pryč! A na tohle si platíme zdravotní pojištěni a další poplatky?? Tento doktor je opravdu spatny vtip.
iretka
Neochotný, arogantní. Místo, aby řešil problém, se kterým člověk na pohotovost přijde, řeší proč přišel právě teď a ne někdy jindy, nebo proč tam vůbec leze. Dcera, která je ráda, že otce dotlačí do nemocnice k ošetření...pokud pan doktor nemá rád svoji práci, tak ať ji nedělá!
Andrea Rajchmanova
Skvělý přístup.Profesionál a velice ochotný vše vysvětlit.Děkuji a vřele doporučuji. Andrea, matka malé pacientky.
Markéta Skalová
Na první dojem působí arogantně,ale při dvoutýdenní hospitalizaci s popáleninami jsem poznala,že je to velice obětavý,komunikativní lékař s lidským přístupem.Markéta,matka 11-ti měsíčního malého průzkumníka.
Mudr. Hanousek sice neleze lidem do pr. jako jeho nadřízený, ale je výborný lékař, vzdělaný,chotný a šikovný na ruce. Neoperuje hned bez rozmyslu, ale když jde do tuhého je vysoce profesionální a přitom lidský. Mohu jen chválit a vřele doporučit.
Marcela- děčná matka malého pacienta
doktor co ma lidsky pristup k pacientum
Neskutečný doktor!!!3x jsem přijela na pohotovost se slepákem. Pokaždé jsem byla hospitalizována na Děstské chirurgi. Ani jednou mě nechtěl operovat. Potřetí jsem tam ležela 14dní,na kapačkách a pořád mi to "chtěl rozhánět". Primář mne chtěl pokaždé operovat, ale on ne! Dokonce se jednou hádal s primářem, že mne operovat nebude. Nakonec mne tedy odoperoval sám pan primář!!! Také panu doktorovi strašně vadilo, že po operaci spím! Což je úplně běžné, a navíc co jiného by jste chtěli v nemocnici dělat... Jinak sestry teda příjemné taky nebyli. Strašný zažitek na oddělení Dětské chirurgie v Kolíně!!!