Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Honza, Pce
Někdy i "vrčí" ale pro jeho otevřený přístup k pacientovi na to člověk rád zapomene. Když se to tak vezme, má obyčejně proč. Moc si ho vážím a s jeho milou sestřičkou je radost stonat. Navíc při příchodu do čekárny si ani nepřipadám, že jsem u lékaře. Díky jeho paní je čekárna vždy vkusně upravena, obzvláště na velikonoce, vánoce a jiná roční období. Prosím, vytrvejte.
výborný doktor.Pouze mám obavu až odejde ke komu půjdu.Přeji dlouhé roky ordinování
Je to dobrý doktor s nejmilejší sestřičkou pod sluncem :) Je sním sranda ,avšak někdy má taky své dny ale kdo ne :)
Je to velmi dobrý lékař s příjemnou sestrou. Umí poradit a čeho si vážím nejvíce, že má velmi dobrou paměť. Nepotřebuji si nic zaznamenávat a pamatovat. Na vše mě upozorní a také co je hlavní i vyléčí. Přeji si aby ještě dlouho ordinoval. Bojím se jen aby to nevzdával. Hlavní je aby se nenechal odradit některým protivným pacientem.
výborný lékař
výborný lekař.Naprostý souhlas s pisateli výše. Obávám se pouze jeho odchodu.Nevím kde najdu tak kvalitní lekařskou péči
Šurc Jan
Velice dobrý lékař s perfektním a vynikajícím přístupem k pacientům. Byl to můj závodní lékař a nyní jsem již 6 let v důchodu, ale stále k němu chodím a nemám důvod ho měnit.
JBudera
Výborný lékař s dobrým přístupem k pacientům. Člověk na svém místě. Škoda, že mu není 30 let. Sestřička super, nenahraditelná.
M.P
velmi dobry lekař jsem u něj nějákých 7roku a myslim si že je pořád stejny prostě dobrý lekař nemám co dodat vždy se u něj i zasměji nebyvá až tak moc važny snaží se vždy vše dobře vysvětlit
Pavel
Sice už trochu nervozní,ale oceňuji jeho lidský přístup.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Pardubicích
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Pardubicích
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Pardubicích
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Pardubicích
Praktičtí lékaři s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Pardubicích
Praktičtí lékaři s Zaměstnanecká pojišťovna Škoda v Pardubicích