Kontaktní údaje

Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolí

Číslo ověřené

Pan doktor má skvělý přístup k pacientům, takový domácí, přátelský. To se mi moc líbí. Ale nejvíc oceňuji, že když něco neví, tak to rovnou řekne a pošle pacienta třeba na kliniku do Plzně (náš případ) a nezkouší na Vás nějaké pokusy. Sestřička je prostě BOMBA!!! Nikdy jsem jí neviděla špatně naladěnou.

Pan doktor je moc šikovný. Mě pomohl s kožními problémy, přestože jiný pan doktor mi řekl,že s tím nejde nic dělat a musím se s tím smířit. Pan doktor Fajfr má lidský přístup, díky němu se člověk cítí uvolněně a hlavně jeho léčení zabírá. Což je nejdůležitější.

Mě se zdá pan doktor velmi dobrý.. vždycky mi na ekzémy pomohl.

je to v pohodě doktor

Pan doktor je doktor na svém místě. Sestřičku má ochotnou a člověk se u nich cítí dobře. Umí poradit a člověka uklidnit.

pan doktor je velice vstřícný, hodný a má milou sestřičku. U něj se člověk cití jako doma..Je to vážně odborník na správném místě..

Pan doktor je vynikající,vždy mi velmi pomohl.Tímto mu srdečně děkuji.

Vážený pane Luďku, zajímalo by mě, kolik máte vystudováno v oboru dermatovenerologie, že jste si tak jistý svým názorem na odborného lékaře.Jiřina

Lékař na svém místě,nikdy nebyl arogantní ani namyšlený a to má v čekárně vždy
velké množství pacientů.To svědčí také o něčem ne?

U pane doktora jsem byla několikrát-jednou s bradavicemi, které ho vůbec nezajímaly, za to mi napsal vodičku na akné. Pak s pihami, aby mne vyšetřil, zda-li nejsou některé rakovinotvorné a on mi místo vyšetření vyprávěl širokosáhlý příběh o tom, jak se na vojně koupal v rybníku za svitu měsíce, což doporučil i mně, abych se v létě vyhla slunci....