Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily alergologů v okolíCeník
Kateřina A.
Je to skvělý pan doktor, ceníme si jeho profesionality a příkladné péče. Zachránil život mým dětem jeho okamžitou pomocí i na Štědrý den. Neváhá pro dětské pacienty obětovat i osobní volno. Kdyby jen bylo víc takových ochotných lékařů...Jezdíme za nim již léta a naprostá spokojenost :-)
Karolína
Pan doktor si dost na svých pacientech léčí svoji náladu.Vrcholem všeho je,když uráži pacienty a zneužívá svého neprofesionálního přístupu.A ještě mě vždy zaráželo při každé návštěvě,že hovoří vždy o jiné diagnoze.Rok mě tvrdil,že nemám alergii na psa,že mám negativní výsledky a po roce najednou našel výsledky a začal mluvit,že mám na psa alergii a td.Byla jsem trošku v šoku:-) Jako doktora nedoporučuji.
Pavlína Novotná
Pan doktor je velmi laskaý, snaží se nic nezanedbat a vždy nám dobře poradí. Chodím k němu já sama i se synem a jsme spokojeni.
Saraha
Po odborné stránce hodnotit nemohu, ale jako člověk je dost strašný, chodila jsem v dětství k jinému alergologovi mimo Turnov, který mi opravdu pomohl, ale pokud jsem byla nucena jet na pohotovost a náhodou jsem tam na něj natazila, vždy mě s gustem nechal v nemocnici. Navíc si to náležitě vychutnal včetně poznámek o tom, že kdybych chodila k němu, zánět průdušek bych teď neměla.... Poté moji rodiče vždy volali na pohotovost, kdo slouží, a párkrát jsme raději s astmatickým záchvatem jeli do Liberce:( Nerada na něj vzpomínám, dětské oddělení nemocnice za hlubokého totáče byl zážitek pro otrlé:(
pan doktor cerny je dobry lekar lecil meho syna z tezkeho astmatu ho dostal tak ze je ted dlouho bez problemu nyni ma v peci i mou vnucku na nase prani a take ji pomaha a verim ze ji take z astmatu dostane dekujeme pane doktore
Hodný doktor, který mi vždy dobře poradil.
Fakt super lekar,chova se skvele k detem,je fakt moc dobrej i jako lekar,moc nam pomohl!
pan doktor je dobrý
Veronika Vrabcová
Pan doktor Černý je velice zkušený a empatický doktor. Chodím k němu jak na alergologii, tak jako k obvodnímu lékaři a mohu jej všem jedině doporučit.
Veronika
jana
s panem doktodem jsem velice spokojena