Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
TM
Moc prijemny a napomocny pan doktor.
Po hrozne zkusenosti z Prahy jsem u pana doktora byla jak v jirikove videni - v tom dobrem slova smyslu. Moc diky!
Mikulová Jaroslava
Naprosto spokojená. Odcházím s pocitem, že jsem v dobrých rukou. Jsem ráda, že jsem opustila minulého lékaře, který chtěl vše řešit operativně, již před cca 10 lety, bez snahy jiné možnosti.
Linda Keslová
Pan doktor Čepelík je podle mě hvězda. Docházela jsem k němu po dobu těhotenství a vždy byl pro mě něco jako oáza klidu. Vše mi trpělivě vysvětlovat, uklidňoval mě když jsem měla obavy a především jeho chování k pacientkám je něco, co se v dnešní době už moc nevidí. Je prostě ohromný. Lituji, že tím, že jsme se odstěhovali jsem přišla o nejlepšího gynekologa, kterého jsem kdy navštívila. Touto cestou bych mu chtěla za všechno poděkovat.
Eva
K panu doktorovi chodím již několikátým rokem a každou návštěvou moje sympatie ke kdysi milému a vstřícnému lékaři opadávají. Vždy když mu něco říkám, mám pocit, že mě snad ani neposlouchá a pak mi na stůl vysolí několik letáků s nabídkami /samozřejmě velice tučně placenými/.
Zdá se mi, že peníze jsou pro něj již důležitější než pacientka.
Barbora
Vystřídala jsem již několik gynekologů a s panem doktorem jsem byla vždy nad míru spokojená. Vždy se dozvím novinky v tomto oboru, vše jednoduše vysvětlí, je milý a příjemný a pomůže. Všem ho mohu jen doporučit. :)
A.H.
Navštěvuji ordinaci pana doktora již řadu let,a vždy jsem byla spokojena.Vím, že u něj se vždy dozvím o všech novinkách v oboru,nebo se u něj s nimi rovnou setkám,třebaže některé z nich nejsou v současnosti hrazené ze
zdravotního pojištění.Můžu si ale svobodně zvolit,zda chci to hrazené,nebo něco navíc,za to lepší se pak ale platí úplně všude,i u kadeřníka či na kosmetice,nevím,proč se tomu někdo diví. Musím konstatovat,že množství informací, které jsou mi sdělovány, prohlídku od prohlídky narůstá,a mám pocit, že dostávám i víc a víc péče.Mně spíš vadí,co nám teď chystá vláda,to nás bude stát víc,a nikdo se nás neptá,jestli to chceme ,nebo nechceme.
Petr
Manželka měla dvě riziková těhotentství a v obou případech se o ni staral MUDr. Čepelík. Žena si péči maximálně chválila, byla pod pravidelným dohledem a nakonec se nám narodily dvě zdravé děti... proti původním očekáváním v termínu. Byl jsem u obou porodů a musím souhlasit s názorem ženy - pan doktor na mě působil velmi klidně a profesionálně a vše probíhalo perfektně.
GJ
S péčí pana doktora jsem velmi spokojená.Po několika měsících neúspěchu o otěhotnění jsem se svěřila s problémem panu doktorovi a po jeho doporučení, vyšetření a předepsání léku se nám po krátké době zadařilo:-) Během těhotenství mi bylo vždy vše důkladně vysvětleno a jeho vstřícný a lidský přístup mě vždy podpořil, i když jsem měla někdy obavy, jestli vše probíhá jak má. Teď nám zbývá už jen několik posledních týdnů a my se s manželem těšíme na naše miminko. Panu doktorovi plně důveřuji a děkuji mu za jeho přístup.
JDH
Velmi jsem si pana doktora vážila jako odborníka,ale poslední dobou se změnil k nepoznání, už není vstřícný, milý, usměvavý, vlastně jsem získala pocit,že neplatím, tak nejsem vítána. Z výborného gynekologa se stal podnikatel.
Lucie
tento lékař si mě zaregistroval, aniž bych podepsala jakýkoli registraní formulář, pouze jsem se sestry telefonicky tázala, zda přijímají nové pacienty. Mám ted problém s pojištovnou a registrací u gynekologa. Také mi byl účtován na pojištovnu poplatek několik desítek korun za mimimální kontakt s pacientem, domnívám se tedy, že když jsem sestře volala a tázala se na otázku, zodpovězení dotazu si naúčtovali. milé dámy, nechejte si poslat výpis z pojištovny, co všechno si tento lékař účtuje, aniž byste navšítvili jeho ordinaci...