Psychiatrická ambul. pro děti a dorost
Velkopavlovická 25, Brno

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více

Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolí

tento lékař nás velice zklamal,dítě v pěstounské péči má z návštěvy u pana doktora trauma,nic nám neporadil,pouze zvyšuje léky a v sexuální oblasti má zřejmě osobní problémy,nebot to co radí dospívajícímu klukovi s psych.problémy v této oblasti je opravdu na pováženou

Tento doktor me naprosto zklamal. Neustale se do me snazil nacpat jen nejake leky, kvuli kterym jsem nakonec skoncila v nemocnici. Pri kazde navsteve se me ptal na moje sexualni zazitky a fantazie, ktere ale nemaji se situaci naprosto nic spolecneho. Kdykoliv jsem se zminila, ze se citim lip a snazim se menit svuj zivot, mela jsem z nej pocit, ze se me snazi zatlacit zpatky. Vyvracel mi kazde me rozhodnuti, jakobych byla nesvepravna. Sileny zazitek...

R

špatná zkušenost, snaží se pacientovi něco vsugerovat, aby ho mohl zařadit do své škatulky, velmi špatná zkušenost, nevhodné chování, svou léčbou nadělal spíše škodu, než aby pomohl, pacient měl deprese z toho, že má jít k němu na kontrolu, v žádném případě nedoporučuji

Velmi dobrá zkušenost, po vystřídání 3 psychologů se syn konečně chytil a začal reagovat a spolupracovat.

vělý psycholog.

Nesouhlasím s hodnocením nejhorší. Je to člověk jako každý, možná v jiné dny funguje jinak. Mohlo se něco přihodit... Je to typ, který dle mého necpe děti do šablony...

O

Pan doktor je velmi dobrý pozorovatel lidských duší, je dobrý psychoterapeut, myslím, že má i vysoký morální kodex. Doporučuji.

G

Souhlasim. Pan doktor je moc fajn, ma o pacienta zaje, venuje se mu, neni to ten tip, ktery jen predepisuje leky. Takeme vzal i kdyz jsem dospela a jsem moc rada. Mohu doporucit

Skvely doktor, da se s nim skvele povidat, umi naslouchat a pacientovi se skvele venuje. vzal me i presto ze neni pro dospele.