Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíCeník
mamka
tento lékař nás velice zklamal,dítě v pěstounské péči má z návštěvy u pana doktora trauma,nic nám neporadil,pouze zvyšuje léky a v sexuální oblasti má zřejmě osobní problémy,nebot to co radí dospívajícímu klukovi s psych.problémy v této oblasti je opravdu na pováženou
Vendy
Tento doktor me naprosto zklamal. Neustale se do me snazil nacpat jen nejake leky, kvuli kterym jsem nakonec skoncila v nemocnici. Pri kazde navsteve se me ptal na moje sexualni zazitky a fantazie, ktere ale nemaji se situaci naprosto nic spolecneho. Kdykoliv jsem se zminila, ze se citim lip a snazim se menit svuj zivot, mela jsem z nej pocit, ze se me snazi zatlacit zpatky. Vyvracel mi kazde me rozhodnuti, jakobych byla nesvepravna. Sileny zazitek...
Radka
špatná zkušenost, snaží se pacientovi něco vsugerovat, aby ho mohl zařadit do své škatulky, velmi špatná zkušenost, nevhodné chování, svou léčbou nadělal spíše škodu, než aby pomohl, pacient měl deprese z toho, že má jít k němu na kontrolu, v žádném případě nedoporučuji
Velmi dobrá zkušenost, po vystřídání 3 psychologů se syn konečně chytil a začal reagovat a spolupracovat.
vělý psycholog.
Nesouhlasím s hodnocením nejhorší. Je to člověk jako každý, možná v jiné dny funguje jinak. Mohlo se něco přihodit... Je to typ, který dle mého necpe děti do šablony...
O.B.
Pan doktor je velmi dobrý pozorovatel lidských duší, je dobrý psychoterapeut, myslím, že má i vysoký morální kodex. Doporučuji.
gabriela lamackova
Souhlasim. Pan doktor je moc fajn, ma o pacienta zaje, venuje se mu, neni to ten tip, ktery jen predepisuje leky. Takeme vzal i kdyz jsem dospela a jsem moc rada. Mohu doporucit
Skvely doktor, da se s nim skvele povidat, umi naslouchat a pacientovi se skvele venuje. vzal me i presto ze neni pro dospele.
Upravit nebo spravovat profilPsychiatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Psychiatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
Psychiatři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně