Caroll
Paní doktorka se tváří mile, ale jakmile není po něm (navíc vám doporučuje ty nejdražší úkony), tak s Vámi nekomunikuje, hází po vás věci a rozčiluje se, že jí nedůvěřujete, že si teda máte najít jiného zubaře. Což nyní udělám, překročila všechny meze slušnosti...Navíc každá návštěva stojí min.500,-Kč a to většinou za nic, či za opravu její zpackané práce...Navíc doporučuji nechat si u pojišťovny vyjet seznam provedených úkonů zabaře - účtu je si i neprováděné výkony!!! Je neochotná, navíc její panovačná sestra jí neustále radí co má dělat! Zuby mě neustále bolí, a nic mi s tím nedělá.. To je lepší si zajet na pohotovost do Ústí nad Labem, kde jsou ochotnější! Zuby mám stále v horším stavu a to díky ní.... Nedoporučuji!!!
Pacientka88
Nechápu komentáře níže. S paní doktorkou mám nejlepší zkušenosti, chodí k ní i můj malý syn. Je jemná, milá, a po dlouhých 20 letech jsem v ní našla zubaře, kterého se bojím o něco méně (bohužel předchozí zubaři ve mě zanechali dost silnou averzi a trauma k zubařům).
Marcela Kaderabkova
Já mám taky velmi špatné zkušenosti s pani doktorkou a to jsem chodila pravidelně každý pul rok na kontrolu strašně se zhoršila a kvuli ni jsem skoro přišla o 4zuby,přišel na to p.doktor Brom když ji zastupoval za dovolenou diky bohu ihned my udělal rentgen ktery jsem u p.šoltezové nikdy neměla a to ho pry má v ordinaci nevím na co,mela jsem kazy pod blombou a to jsem pořád dokola opakovala že mě ty zuby boli a když už my byl vyvrtán zub tak běhěm jednoho měsíce jsem musela 3krat na novou blombu a pokaždé jsem ji platila když jsem se ohradila že je to reklamace tak jsem si prý špatně čistila zuby no hruza jsem ráda že už k ni nechodím moc ráda a taky se už zubaře nebojim protože když si člověk zaplatí tak je to aspon bez bolesti což se o pani doktorce řici neda je surová a ikdyž ji člověk poprosi o injekci že si ji i zaplatí tak ji nedá a byla často i náladová už to není co to bývalo a tolik lidí okolo co k ní už nechce chodit znám spousty a spousty.
Marcela Teplice
Nejlepší zubařka, kterou znám - příjemná, ochotná, problémem je jen dlouhá objednací doba
Ti co tu kritizují paní doktorku, tak už neřeknou jak často docházejí na preventviní kontroly. S paní doktorkou jsem velice spokojená
Paní doktorka je velice příjemná. Hodná k dětem. Doporučuji.
Opravdu třída.
Zatím nejlepší co jsem měl možnost poznat.
Katka
Já jsem s paní doktorkou spokojená. Je to moje 3. zubařka a řekla bych, že nejlepší. Chodí k ní i moje dvě děti, je k nim i ke mně velmi citlivá, ohleduplná. Také oceňuji, že vše, co je třeba se zuby udělat, předem vysvětlí, nabídne alternativy.
Rudolf Bechyně
Já jsem s paní doktorkou velmi spojen. Ještě k tomu hezká a příjemná paní.