MUDr. Jolana Hejlová

Písek 1 adresa

Kontaktní údaje

Psychiatrická ordinace MUDr. Žahourka
Žižkova 244, Písek

Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolí

Umístění: jiné místo • Jiný

Vážená paní doktorko Hejlová,
chtěla bych Vám touto cestou ze srdce poděkovat za vše, co pro mě děláte. Už minimálně osm let k Vám docházím a musím říct, že jsem nikdy nezažila lepší přístup, než jaký máte Vy. Vždy mi dokážete poradit, podpořit mě a pomoci mi v těžkých chvílích. Díky Vám zvládám svůj život mnohem lépe a vím, že se na Vás mohu spolehnout.
Jste úžasná lékařka a člověk s velkým srdcem. Moc si vážím Vaší péče a toho, jak se věnujete svým pacientům. Děkuji Vám za vše!

Umístění: Psychiatrická ordinace MUDr. Žahourka...Více • Jiný Méně

Prostě paní DOKTORKA. Dokázala to, že jsem opět začal žít i s mou diagnózou plně hodnotný život. V toto jsem už ani nedoufal. Moc děkuji

Umístění: Psychiatrická ordinace MUDr. Žahourka...Více • psychiatrické konzultace Méně

Mohu sdělit, že paní doktorka mi velmi pomohla. Dále mohu říct, že tato paní doktorka je nejlepší doktor co jsem poznala. Svému oboru velice rozumí, je milá a vše mi mi vždy pečlivě vysvětlí. Se sestřičkou mají milý přístup, vezmou mě i když přijdu dřív. Prostě hodním 1****************

Umístění: Psychiatrická ordinace MUDr. Žahourka...Více • kontrola při dlouhodobé léčbě Méně

Děkuji paní doktorce za její lidský přístup a chápání i osobních problémů - vč. ztráty důvěry u určitých osob jež mi dohnaly k zoufalému činu ! Moc děkuji paní doktorce i její sestřičce za přístup, ochotu, profesionální výkony. Přeji hodně spokojených pacientů, M.Dudková

Velmi lidský přístup. Vím že mi vždy vše vysvetly a naordinuje správne léky aby mi bylo dobře. I na konzultace po telefonu si na vás udělá čas.

Mohu srovnat s jinou ambulancí i pobyty v psych. léčebnách. Paní doktorka je skvělá. Ví co dělá, má lidský přístup... doktorka skvělá, sestřička skvělá, prostředí příjemné.

p.dr.je ochotná, příjemná, prostě skvělá. vždy pomůže. moc za ní děkuju. a sestřička je taky tak úžasná.