Psychologické poradenství • Od 800 Kč
Partnerská psychoterapie • Od 800 Kč
Psychoterapie • Od 800 Kč +2 Více
Psychoterapie online • Od 500 Kč
Telefonická konzultace • Od 400 Kč
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Psychologické poradenství • Od 800 Kč
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíSlužby a ceník služeb
Nejčastěji hledané služby
Od 500 Kč
Telefonická konzultace
Od 400 Kč
Psychoterapie, klinická psychologie
Poskytuji psychoterapii individuální i párovou. Nabízím též psychologické poradenství a diagnostiku, zprávy a potvrzení. Pracuji v oboru již od roku 2002, specializuji se na úzkostně depresivní poruchy, vztahové problémy, závislosti, poruchy příjmu potravy, vyhoření a problémy v práci, pocity ztráty smyslu života, pocity osamění, úmrtí v rodině a ztráta blízké osoby, nespavost a poruchy autistického spektra - Aspergerův syndrom. Nabízím psychoterapii při bipolárních poruchách, schizofrenii a jiných psychických onemocněních. Poskytuji podporu a poradenství při rozvodech.
Techniky: využívám systemickou psychoterapii, KBT terapii, eriksonovskou hypnoterapii a hlubinnou psychoterapii (psychoanalýza), vždy záleží na konkrétním problému, který chce klient řešit.
Volné termíny sezení se v kalendáři z praktických důvodů nezobrazují, v případě potřeby se prosím objednávejte telefonicky na čísle 604 576 076 nebo na mailu johana.kroupova@seznam.cz. Vždy se pro vás najde vhodný brzký termín, který bude vyhovovat oběma stranám. Děkuji za pochopení.
Sezení probíhají v klidném prostředí rodinného domu na Praze 5, popřípadě v mém druhém působišti v Kamenici, okr. Praha - východ. Parkování před domem zcela bez problémů.
Těším se na vaši návštěvu
Tamara Marková
Paní doktorka Kroupová mi velmi pomohla s mými problémy. Hodnotím hlavně její citlivý přístup ke klientům a snahu jim co nejlépe pomoci, což mi u některých jiných psychologů chybí. Její služby můžu všem doporučit.
Jana
Paní magistra Kroupová má velmi profesionální a současně citlivý přístup ke klientům. Každý problém se snaží efektivně vyřešit a pomoci což se u mnohých terapeutů nestává. Návštěvu mohu doporučit.
Tobias
Velmi dobrá terapeutka, pomohla mi s OCD poruchou a úzkostmi, konečně můžu fungovat. Nikam jinam bych neśel.
Mgr. Johana Kroupová
Děkuju pane Tobiasi, jsem moc ráda , že vaše úzkostné stavy téměř ustoupily a dál se zlepšují stejně jako OCD. Je to vaše snaha ,velká píle i trpělivost, která vám pomáhá.Především jste chtěl s problémy něco aktivně dělat a ne jen brát antidepresiva a to se vám povedlo. I já mám z toho radost.
Ladislav
Jsem s paní doktorkou velmi spokojen, pomohla mi změnit se ve vztahu moc děkuju. Všem vřele doporučuji.
Vlastimil Kraus
Paní magistra je velmi zkušená, klidná a trpělivá. Má velkou dávku empatie. Pacientům rozumí a pomáhá.
5 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, mám osobní problém. Týká se neustálého sledování porna. Někdy ho sleduji i třikrát denně. Docela mi to blbne hlavu, protože když přijdu na veřejnost a vidím sympatickou slečnu, mozek, jako by sám automaticky spouštěl fantazii a scény podobné pornu. Cítím se z toho dost nesvůj, občas z toho mívám studený pot na zádech a i tehdy, když jsem s přítelkyní, protože bych nerad, aby mě tohle napadalo. Vím, že mozek funguje něco jako takový počítač a pokud se dívám na porno, asi mi občas vyvolává negativní pocity s přítelkyní a možná i negativní myšlenky. Prosím o radu.
S pozdravem Miroslav
Dobrý den, pokud vám to způsobuje více negativních pocitů, jde možná jen o určitou.závislost. Nebo i při úzkostech se objevuje takové chování, nadužívání porna..Jinak je možné na tom pracovat osobně při sezení. Různými metodami. I hypnoterapií. Přeju hodně síly změnit, co teď nejde. Johana
Dobrý den. Je OCD v dětském věku nějakým způsobem nebezpečná a na životě ohrožující pokud v životě nedělá až zas takové problémy? Musí se řešit pokud se s ním pacient zkouší vypořádávat sám? Děkuji.
OCD je velice nepříjemná porucha. Patří do úzkostných skupin. Je dobré ji řešit, má tendenci se “ zvětšovat”. Je i biologicky, geneticky podmíněná, žádné trauma není zapotřebí, u dětí je velmi častá...
Psychologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Psychologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze