Tomáš Frolík
Je skvělá. Profesionální přístup. Velmi pečlivá a precizní. Skutečná péče o pacienta a jeho zuby. Zachránila mi zanedbané zuby od předchozího doktora.
lucka.martinovska
Paní doktorka je velmi pečlivá a precizní. Můj původní zubař mi nikdy neudělal rentgenový snímek. Poté, co mi paní doktorka Franková udělala rentgen, zjistila dva mezizubní kazy. Staré plomby krásně předělala. O ceně jsem byla vždy dopředu informována a zákrok byl vždy bezbolestný díky lokální anestezii, která je v této ordinaci samozřejmostí a v ceně výkonu. Kdyby mi to nebylo hloupé, v křesle bych usnula. Mohu jen doporučit.
Andrea
K paní zubařce jsem začal chodit po šesti letech hrůzy ze zubařů kvůli akutnímu problému. Paní doktorka i sestřička jsou velmi milé. Zákroky jsou bez bolesti (lokální anestezie samozřejmostí) a výplně jsou moc pěkně udělané. Je poznat, že paní zubařce na výsledku velmi záleží. Ordinace je čistě a příjemně vybavená. Tuto zubařku mohu vřele doporučit!
Ivana
Rozhodně nesouhlasím s předchozím názorem.Paní doktorka mi zachránila zuby, nebýt jí už bych neměl ani jeden.Po mé předchozí zkušenosti se zubaři si připadám jako v ráji, nic nebolí, injekce je samozřejmostí.Paní doktorka je pečlivá a příjemná, všechno mi dopředu vysvětlí a sdělí kolik to bude stát a zda s tím souhlasím.Cenu i na objednací kartičku napíše a i když to může být v závěru dražší, řídí se tím co je napsáno na kartičce. Možná chybou pokud se to tak dá nazvat je, že si její ochotu a snahu vyhovět skoro za každé situace, někteří jedinci nezaslouží.
fejfarpavla
Nejhorší zubařka, kterou znám, nedokázala mi vyléčit zánět , asi 5krat mi dávala ruzne vložky, načez doba jednoho ošetření byla vždycky minimálne hodinu, Po tom co mne to stalo už asi 2000 , zub byl úplne zdemolovany a mela jsem takove bolesti, že jsem musela vyhledat pražskou pohotovost, mi řekla ,že mi zub vytrhne, a ze budu chodit pul roku s dírou v puse a pak si tam mužů dat implantát za 20000 . To byla poslední kapka, nechala jsem se objednat k jinému zubaři, který mi prelecil zánět antibiotiky, což ji ani nenapadlo a zub mi samozřejme zachránil a přestal mne bolet.