Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
Vladimír Dvořáček
Těžké je hodnotit člověka - lékaře ,který spoustu let studoval a teď pomáhá lidem od bolesti a ku zdraví.
Navštívil jsem pana MUDr Jogheeho a musím říci ,že jsem byl velice spokojen jak s jednáním tak s přístupem sestřičky,Nejtěžší práce je s lidmi a natož s nemocnými lidmi - jsou naštvaní ,něco je bolí a myslí si že lékař je Bůh,je tam potřeba také spolupráce i pacienta,lékař se může přetrhnout ,ale pokud pacient nespolupracuje tak je vše k ničemu - to bych asi dodal k záporným hodnocením.Musím sám za sebe říci ,že jsem pana doktora poslouchal a jsem fit - děkuji Vám pane MUDr Joghee.
Vladimír Dvořáček
Věra Jánská Luňáčková
Chodím k němu možná více jak 25let a nemohu si v nejmenším stěžovat.Vždy je pečlivý, příjemný a hlavně mi vždy pomohl nebo vhodně poradil.Chodí k němu i syn a dcera.Musím pochválit sestřičku,která je také příjemná a ochotná. Jánská
Barushe
Nejhorší lékař který v Libereckém kraji funguje. Co se týká potřeb pacientů je absolutně nevstřícný, dokud od doktora nic nepotřebujete je fajn, ale proto přeci k lékařům nechodime. Odešla jsem od něj již před dvěmi lety k jiné obvodní lékařce a jsem šťastná. Super přístup a pro zdraví pacienta udělá první poslední, ne jako tento doktor. A hodnocení velmi slabý, je ještě velmi slabé ;-).
KristýnaM.
Chodím k panu doktorovi teprve pár roků, ale vždy mi pomohl. Sestřička byla vždy příjemná, jen se někdy bohužel neusmívala, přece jen má hodně práce. Nevýhodou pana doktora je, že sídlí v pečovatelském domě. Čekárna je plná obyvatelů domu a proto se tvoří fronty. K jeho způsobu vyšetřování nemám výtky, ale jednu radu pro všechny, co tu na něj házeli špínu - pokud jdete za lékařem s tím, že máte tuhle chorobu a chcete léky, nedivte se, že vás ani nevyšetří, práci jste udělali za něj, tak co by se zvedal. Pokud přijdete, že máte tyto symptomy a potřebujete pomoc, pan doktor vás odborně vyšetří a pomůže vám. Pokud se chováte arogantně vy k němu, nemůžete od něj očekávat úsměv a nadšení. Dle mého je to férový člověk a já si nemohu na jeho péči stěžovat. Jsem u něj spokojená.
Host
Nepříjemný, namyšlený, netaktní, přidrzlý, působí dojmem štítivosti vůči pacientovi. Vztahovačný, sebestředný.
Nemá rád nemocné lidi (tak pro šel studovat medicínu ?), rád poučuje druhé o chování, které má sám jako lékař vůči pacientovi mnohdy mizerné.
Host
Namyšlený, sebestředný, notně přidrzlý. Nemá rád nemocné a staré, také má averzi na ženy (zřejmě podle vzhledu). Není to jen můj názor, je to názor všech, co od něj odešli, A že jich není málo .............
D.Nováková
Nejlepší lékař kterého jsem kdy měla,mohu vřele doporučit,není pravda,že vše léčí antibiotiky a také není pravda,že je z Ugandy.Nevím proč odsuzujete skvělého lékaře jen pro barvu pleti.
Nejlepší lékař kterého jsem kdy měla.
Prostě.Jsem spokojen.Michal Červinka
K panu MUDr. Joghee chodím již řadu let a mám k němu velkou důvěru.
Půhoná