Yvetta Mikulcová
Úžasná paní doktorka, velká profesionálka s lidským přístupem a pochopením. Vždy vstřícná, ochotná, empatická. Kéž by všichni lékaři byli takoví! Děkujeme
Š. D.
Konečně mám lékařku, která mě chce opravdu léčit. Ihned mi udělala všechna vyšetření a odhalila zdravotní problémy. Je moc hodná, doporučuji. Jen čekací doba je velmi dlouhá, když se objednám, stejně čekám hodinu a půl. Sestřička je občas trochu nepříjemná, ale chápu to. Jinak prostředí polikliniky je zastaralé, chtělo by to rekonstrukci.
Martin M.
Po doktorech asi nikdo nechodí rád, ale nemoci chodí bohužel po lidech, takže někdy prostě nemáme na výběr. U paní Doktorky Jitřenky Šuralové jsem nějakých 15 let a nikdy jsem se nesetkal s tím, že by nebyla příjemná nebo mi něco nevysvětlila. Moc děkuji za přístup a péči, kterou nám pacientům dáváte :)
Jan Václavík
Paní doktorka Jitřenka Šoralová je skvělá jak po stránce profesionální tak po stránce lidské a já mám tu čest ji jako lékařku jen a jen doporučit .Jan Václavík.
Rošková Lenka
K paní doktorce chodím už léta a i mé tři děti, jsme všichni velice spokojení, paní doktorka je především člověk a pak lékař ale výborný lékař, který vždy podá pomocnou ruku, kéžby takových vstřícných lékařů bylo víc.Jitřenko do budoucna Vám přeji Vše jen to nejlepší Rošková Lenka.
kucharovakamila
Moje bývalá doktorka mě měla za simulanta,1,5 roku ztraceného na nemocenské.Přes svou sestru jsem přešla k paní dr. Šuralové.Dává mě dohromady a už brzy budu moct do práce.Je velmi šikovná a příjemná.Lituji,že jsem k ní nepřešla dříve.Kamila Kuchárová
Andrea Mandoková
skvělá paní doktorka vždy pomůže :)
Kludský
špičková doktorka, přišel jsem k ní jen na konzultaci, jelikož mi předchozí lékařka tvrdila, že jsem simulant, vše řešila i bez toho, abych byl jejím pacientem a tudíž bez nároku na odměnu od zdr. pojišťovny. díky své pečlivosti paní doktorka přišla na pravou příčinu mých zdr. problémů a momentálně se vše konečně po více jak roce řeší a čekám na operaci. Samozřejmě jsem velice rád svou kartu přenesl k paní doktorce, přešla už i má milovaná žena.
Santoval
Jsem pacientkou velmi krátce i přesto si dovolím ohodnotit co nejlépe.Velmi, velmi vstřícný přístup paní doktorky, máte-li zdravotní problém, hledá se příčina a řešení, a možnost e-maliové komunikace. Lidský a profesionální přístup.
Petr K.
Paní doktorka Šuralová, je na prosto skvělá, profesionální praktická lékařka v četně její setřičky. Její ambulance funguje na 100% ( doporučuji )
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě